Ana Menü

Büyük Takas Gerçekleşiyor mu?

Başlatan Kralkartal21, Mayıs 31, 2008, 10:45:56

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Tuttosport'un haberine göre; Inter'in önümüzdeki dönemde teknik direktörlüğünü yapacak olan Jose Mourinho, başkan Massimo Moratti'ye Ibra'yı takımdan düşünmediğini söyleyip satılmasını istemiş.

Önümüzdeki günlerde Inter'in yapacağı resmi açıklamayla birlikte Mourinho, Roberto Mancini'nin koltuğunu devralıp San Siro'nun patronu olacak. Portekizli teknik adam, resmi açıklamayı beklemeden transfer çalışmalarına başlamış bile.

İtalyan medyasının son dönemlerdeki bir numaralı spekülasyon malzemesi olan Ibrahimovic'in durumunun ne olacağıysa büyük merak konusu. Özellikle İsveçli golcünün menajerinin yaptığı Eto'o – Ibra takası olabilir açıklaması, işleri iyice karıştırmışa benziyor.

Mourinho'nun Ibrasız planları

Tuttosport'un bugün yayınladığı haberse işlere farklı bir boyut kazandırdı. Tuttosport'un yazdığına bakılacak olursa; Ibra, Jose Mourinho'nun planlarında yer almıyor. Neredeyse tüm teknik direktörlerin kadrosunda görmek isteyeceği bir isim olan ve Inter'in kazandığı son iki şampiyonlukta büyük payı olan bir oyuncuyu Portekizli teknik adamın istememesi biraz ilginç görünse de, elçiye zeval olmaz...

İtalyan gazetesine göre; Moratti'yle bir görüşme yapan Mourinho, büyük maçlarda pek varlık gösteremeyen Ibra'nın satılıp yerine takımı her maçta sırtlayabilecek bir golcü alınmasını istemiş.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

onaT

sanmam öyle bir şey yapacağını

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan