Ana Menü

NBA Final: LA Lakers 2 - 4 Boston Celtics / Şampiyon Boston

Başlatan carlito1903, Mayıs 31, 2008, 09:57:06

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

tüm gece uyuma bu sefer kazanacağız diye yine yenill ne yapıyosun lakerss
ama stapless centerde ibreyi yine kendimize döndüreceğiz
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Kralkartal21

Şişe mi döndürüyorsunuz. ;)

Bu seri olsa olsa en kötü 4-3 biter Boston kupayı alır.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Cem Goren

Alıntı yapılan: Kralkartal67 - Haziran 09, 2008, 17:52:22
Şişe mi döndürüyorsunuz. ;)

Bu seri olsa olsa en kötü 4-3 biter Boston kupayı alır.
bu seri 4-2 lakersin olacak göreceksinizz ;D ;D

akbaba71

Serinin 3.macı bu gece 4 te Ntvde

Lakersın son şansı artık kazanamazsa bu iş biter.
Pota altında Boston cok üstün ben Kobeden cok sağlam bir performans bekliyorum bu gece.

30+ belkide 40 + bile olabilir.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carlito1903

Bu geceki maçta kan gövdeyi götürür çok çekişmeli geçer...

Bende Kobe'den extra bir performans bekliyorum...

akbaba71

Lakers evinde uyandı
NBA playoff final serisi üçüncü maçında Boston Celtics ile Los Angeles Lakers çarşamba günü sabaha karşı Staples Center'da kozlarını paylaştı. Evinde oynadığı serinin ilk iki maçını kazanarak önemli bir avantaj elde eden Celtics, üst üste üç maç oynayacağı Los Angeles'taki ilk maçından 87-81 mağlup ayrıldı ancak 2-1 ile seri genelindeki üstünlüğünü sürdürdü.

43-37 Lakers üstünlüğüyle biten ilk yarının ardından Ray Allen ve Kevin Garnett ikilisinin etkili oyunlarıyla üçüncü çeyrekte üstünlüğü ele geçiren Celtics, son çeyreğe iki sayı önde girmesine rağmen Kobe Bryant, Sasha Vujacic ile ilk iki maçın etkisiz isimlerinden Pau Gasol ile Lamar Odom'un devreye girmeleri sonucu öne geçti ve üstünlüğünü son ana kadar sürdürerek maçı 87-81 galip bitirmesini bildi.

Hücum özellikleri ile bilinen Lakers bu maçta savunmasıyla ön plana çıkarken güçlü rakibini % 34.9 (29/83) saha içi isabetinde tutmayı başardı. Kobe Bryant ve arkadaşları ayrıca, ilk iki maçın yıldızı Paul Pierce'ı da hücumda etkisiz hale getirirken yıldız oyuncuyu 6 sayıda tuttular.

Ev sahibi ekipte Kobe Bryant 36 sayı, 7 ribaunt ile maça damgasını vururken kenardan gelen Sasha Vujacic 20 sayı, 4 ribaunt ile takım arkadaşına hücumda en ciddi katkıyı veren isim oldu.

Celtics'te ise Ray Allen 25 sayı, 5 ribauntluk performansıyla görevini yaparken maça hücumda kötü başlayan Kevin Garnett 13 sayı, 12 ribaunt, 5 asist, 3 blok ile oynadı.

Bu arada final serisi boyunca sakatlıklarla boğuşan Celtics'te sakatlar kervanına yetenekli oyun kurucu Rajon Rondo da katıldı. Seri başlamadan önce Tony Allen, serinin ilk maçında Paul Pierce, ikinci maçta ise Sam Cassell'in sakatlıklarıyla sarsılan Yoncalar'da serinin üçüncü maçında ayak bileği dönen Rondo maçı yarıda bıraktı. Daha sonra yeniden sahaya dönen genç oyuncu fazla etkili olamayınca yeniden kenara alınmak zorunda kaldı.

Serinin dördüncü maçı, Cuma günü sabaha karşı TSİ 04:00'da Staples Center'da oynanacak.

akbaba71

Beklenen oldu Kobenin sayesinde Lakers kazandı.
Kobe her mac +30 yapmalı yoksa Lakersın işi zor.

saldır beşiktaş

kobe performansını böyle devam ettirirse esas celtics'in işi zor
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Cem Goren

sonunda gerçek lakersi gördük umarım herkeste görmüştür kobe böyle giderse bu seri 4-2 biter
kobe or not kobee

Kralkartal21

Ben maçı izledim gece uyku tutmamıştı 12 den 6 ya kadar gece tv izledim.Uyku tutmadı ya.

Kanalları izlerken baktım maç var.Oley be dedim sıkılmıcam şimdi.Ben maçı çarşamba biliyordum. :D

Maça gelince;

1. Periyot iki takımda çok top kaybı yaptı.Bi ara lakers 9-0 lık bir seri yakaladı ama sonra Bostan Allen'in sayılarıyla tekrardan maça döndü Bostan.Pierce bi tane bile sayı bulamadı.

2.Periyot iki takımda kötü başladı.Lakers Kobi'yle bişey yapmak istedi Gasol hiç yardım edemedi. Boston kaçırıyor Lakers'ta kaçırıyor.Dan dun maç oldu resmen 2.periyotta ama gene son dakikalarda toparlandı İki takımda. Pierce ilk yarıda sadece 2 sayı attı diye hatırlıyorum.Resmen kariyerinin en kötü maçını oynadı.

3.Periyot ve 4.Periyotlarda gene başa baş bir mücadele oldu. Ray Allen ve Kevin Garnett iyi bir ikili oyunla farklı azalttılar ama Kobi gene izin vermedi öne geçmelerine.Ve Lakers kazandı işte.

Vujıcıc için ayrı bir yer ayırıcam.Gerçekten müthiş oynadı.Resmen bu maç onun gecesiydi.Zevkle izledim resmen onu.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

akbaba71

İzlemeyenler için macın tekrarı 15.20 de Ntvsporda.

Cem Goren

artık kobenin tüm maçlarda dün geceki performansını göstermesi lazım

saldır beşiktaş

maçı izledim lakers'da kobey'le bir oyuncu daha adını unuttum 20 sayı atıp çok büyük katkı yapmış
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

onaT

yensin bi tane lakers sonra komik durur sweep =)

BJK_06

Celtics, her türlü alır şampiyonlugu