Ana Menü

Anthony Seric

Başlatan onaT, Mayıs 29, 2008, 23:49:23

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onaT

Panathinaikos'tan sol bek. İbonun gitmesi çok iyi haber. ayrıca serie a tecrübesi mevcut.

carlito1903

Oyuncu kesin gelmedi bildiğim kadarıyla...

Gelsin sonra açılır topici...

carsi52

Formayı bi giysin öyLe yorum yapaLım.
BeLLi oLmaz bu yönetime :D
Bölünür senin için uykular!

alper_1903

daha gelmedi ve Insallah gelmez

Yunan arkadasimla konustum
okadar iyi degil dedi
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

onaT

9 hazirandan önce imza atılmıyorum sanırım veya milli takımdalarsa gelmedi bu oyuncular.

gelmezse silersiniz=)

ilhan mansız_melis

valla izlemediğim için yorum yok
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

kartalpenchesi

bu seneki transferlerde kimsenin bir bilgisi yok,ne diyelim inşallah iyi çıkar hayırlı olsun
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

akbaba71

Hırvat bir ailenin oğlu olarak 15 Ocak 1979'da Avusturalya'da doğan Seric, futbola ilk olarak Hırvatistan'ın ünlü takımlarından Hajduk Split'te forma giyerek başladı. 1996'dan 1999'a kadar aynı takımda futbol oynayan Seric daha sonra İtalya'nın Verona takımına transfer oldu. 1999'dan 2005'e kadar İtalya'da kalan Hırvat asıllı futbolcu, Serie A'da sırasıyla Brescia, Parma ve Lazio formalarını giydi ve 2005 yılında Yunanistan'ın Panathinaikos takımına transfer oldu. Milli takım kariyerine ise 1998 senesinde Hırvatistan'la Slovakya arasında oynanan özel maçla başladı. 16 kere Hırvatistan milli takım formasını giyen Seric; 1998, 2002 ve 2006 Dünya Kupaları Hırvatistan kadrosunda yer aldı ancak hiçbir maçta oynamadı. 1.81 boyunda olan Seric defansın solunda görev yapıyor.  Seric, 2008-2009 sezonu başında Kulübümüz ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

onaT

İtalya'nın Verona takımına transfer oldu. 1999'dan 2005'e kadar İtalya'da kalan Hırvat asıllı futbolcu, Serie A'da sırasıyla Brescia, Parma ve Lazio formalarını giydi

carlito1903

İ.Üzülmez'e haksızlık etmek istemem ama ondan daha kötü oynayamaz heralde Seric...

RCA

ya lazio ve parma da oynamış en azından hakkında olumlu bilgi veriyor..aslında şuan da diatta da newcastle da forma giyiyor hakkında iyi birşey diyemeyiz..ileriye bakıcaz???
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ZeMaHŞeR

Fiyasko... Son hazırlık maçında berbat oynadı...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

kutu

Bunun Yerine Türkiyeden Adam Al Daha İyi.

Deli İbo'nun Yerine Bu Adamı Alıyorsun,

Adam 1 Maç Bir Işık Bile Vermiyor...
TURKHOOLİGANS!

Sevmek Değil Delilik Bu!

CR7

Adam gibi bir maçını izlemedim daha
onun için yorum yapamayacağım
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

KeePSaKe

Bize yaramayacak gibi geliyor ama inşallah dediğim gibi olmaz.
Since 1903