Ana Menü

Yıldıray hüngür hüngür ağladı

Başlatan carlito1903, Mayıs 29, 2008, 15:07:29

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ferdikoclu

ONAT sana tek bir soru soracağım. Bütün sene aylak aylak gezen ve sınıfta kalıp ağlayan dostlarına sorsana az birşey futbol bilirler herhalde.. Ayhan vs gibiler takımda dururken Yıldıray gibi bir adamı gönderirler mi??

Diğerlerini anlarımda Yıldıray ile ilgili konuşmaya yorum yapmaya,az çalıştı çok yattı aylak aylak gezdi demeye hakkın yok üstad... Kendi takımında ilk 11 e giremeyen adamları takımında tutup diğerlerini gönderirsen küfürde yersin hakarette yersin.. ne imparatorluğun ne adiliğin ne de kaypaklığın kalır..

Yıldıraycılık vs. gibi bir durum yok. Sezarın hakkı sezara üstad..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

Non Mollare Mai

Buraya da yazayımda görmezsin falan..

Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Haziran 02, 2008, 11:39:42
Alıntı yapılan: ferdikoclu - Haziran 02, 2008, 04:51:06
Kraldan çok kralcılar sevinsin...Her işi bilen adamın şak şakçıları alkışlayın avuçlarınız patlayana kadar.. Mükemmel bir karar daha aldı imparatorunuz..

Yahu kardeşim git o zaman sen yönet takımı diyesim geliyor.
O futbolcularla 24 saat birlikte olan Fatih Terim, onları aylarca izleyen Fatih Terim.
Sen mi bileceksin iyisini yoksa Fatih Terim mi ?
Fatih Terim eğer yararlı olacaklarını düşünse tutmazmıydı takımda ? Kendi kariyerde söz konusu burada.
Ben alkışlıyorum. O benim gözümde imparator vesselam.  :alkis

edit

RCA

stutgart ta ilk 11 de hep oynayan bir yıldırayın yerine yarım sezon top koşturmuş hatta son 1 aydır topa bile dokunmamış adamı nasıl alıyor milli takıma anlamıyorum bunun acısını eğer,gruptan çıkarsak göreceğiz ;)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

onaT

Alıntı yapılan: ferdikoclu - Haziran 02, 2008, 04:20:46
ONAT sana tek bir soru soracağım. Bütün sene aylak aylak gezen ve sınıfta kalıp ağlayan dostlarına sorsana az birşey futbol bilirler herhalde.. Ayhan vs gibiler takımda dururken Yıldıray gibi bir adamı gönderirler mi??

Diğerlerini anlarımda Yıldıray ile ilgili konuşmaya yorum yapmaya,az çalıştı çok yattı aylak aylak gezdi demeye hakkın yok üstad... Kendi takımında ilk 11 e giremeyen adamları takımında tutup diğerlerini gönderirsen küfürde yersin hakarette yersin.. ne imparatorluğun ne adiliğin ne de kaypaklığın kalır..

Yıldıraycılık vs. gibi bir durum yok. Sezarın hakkı sezara üstad..

bence yıldıray labaliydi ve yollanmalıydı. yollamaz sanıyordum, yolladı sevindim.

terim kadroyu gördüğü zaman nasıl rahat ediyorsa kafasında kimler varsa onlar olmalı.

madem bu kadar iyi biliyorsun sen ol Milli Takımın teknik direktörü. yanlış anlama hiç eleştirme demiyorum, ama "ayhan mı, yıldıray mı?" seçimini bırak hoca yapsın

keskinli

gordonmu alinacak diattami?
birakinda hoca karar versin
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

onaT

akbaba71

madem bu kadar iyi biliyorsun sen ol Milli Takımın teknik direktörü. yanlış anlama hiç eleştirme demiyorum, ama "ayhan mı, yıldıray mı?" seçimini bırak hoca yapsın

böyle yazmışsın  :)

Milli takım teknik direktörünü eleştirmek yasak ama Beşiktaş Teknik Direktörünü eleştirmek serbest nasıl olucak  :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

RCA

Alıntı yapılan: keskinli - Haziran 02, 2008, 20:46:17

gordon la diatta arasında bi fark var mı? yok..:) aynı şey dmek istedi ahmet abi heralde
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

keskinli

Alıntı yapılan: onaT - Haziran 02, 2008, 20:53:23
Alıntı yapılan: keskinli - Haziran 02, 2008, 20:46:17

ne alaka abi?
bahadir aciklamis zaten
birakinda hoca karar versin diyorsunuzda,bende birakin bizim yönetim istedigi futbolcuyu alsin,menejerimiz istedigi gibi rajon kessin,hocamizda hangi sacma futbolcuyu alacaksa alsin diyorum

Non Mollare Mai

Bi yerde kariyerine yeni başlamış bi Ertuğrul Sağlam.
Diğer yerde dünyaya kendini kanıtlamış bi imparator.
Daha iyi anlayan kuşkusuz Fatih Terim. Daha doğru seçimi yapacak olanda Fatih Terim. ;)
edit

keskinli

yani kariyeri büyük olan hocalar ve futbolcular her seyde haklilar

onaT

Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Haziran 03, 2008, 01:43:56
Bi yerde kariyerine yeni başlamış bi Ertuğrul Sağlam.
Diğer yerde dünyaya kendini kanıtlamış bi imparator.
Daha iyi anlayan kuşkusuz Fatih Terim. Daha doğru seçimi yapacak olanda Fatih Terim. ;)

vereceğim cevabı anıl abim veriş her zamanki gibi.

fatih terimle ertuğrul sağlamı karşılaştırırsak şöyle bir tablo çıkar karşımıza:

Fatih Terim

Ertuğrul Sağlam

akbaba71

Olayı güzel saptırmışsınız  :)
Ertuğrul Hocayla Fatih Hocanın kıyaslamasını yapmadık.
Fatih hocadan daha iyi mi biliyorsunuz demişsin Onat.
Elbetteki Fatih Hocadan daha iyi bilmiyoruz.
Bunun için secimleri hocaya bırakın demişsin.
Peki sen Ertuğrul Hocadan daha mı iyi biliyorsun  :)
Bunda sora Ertuğrul Hocanın secimleriyle ilgili  her mesajına bu cevabı vericem  :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carlito1903

Şu konuya ne mesaj yazsam diye içimden geçirirken düşündüklerimi yazmışsın Bahadır :D

Aynen katılıyorum kardeşim :)

onaT

Alıntı yapılan: akbaba71 - Haziran 03, 2008, 16:22:52
Olayı güzel saptırmışsınız  :)
Ertuğrul Hocayla Fatih Hocanın kıyaslamasını yapmadık.
Fatih hocadan daha iyi mi biliyorsunuz demişsin Onat.
Elbetteki Fatih Hocadan daha iyi bilmiyoruz.
Bunun için secimleri hocaya bırakın demişsin.
Peki sen Ertuğrul Hocadan daha mı iyi biliyorsun  :)
Bunda sora Ertuğrul Hocanın secimleriyle ilgili  her mesajına bu cevabı vericem  :)

konuyu ben saptırmadım ahmet abi saptırdı bende niye konuyu dağıttınız yazacacaktım aslında ama olay, ayhan mı yıldıraymı seçimini fatih hocaya bırakmak.