Ana Menü

Bkm Mutfak 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'

Başlatan saldır beşiktaş, Mayıs 27, 2008, 20:17:48

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Yılmaz erdoğanın bkm oyuncularıyla yaptığı program bugün başlıyor saat 22:30 da kanal d de
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

hepsiyAh

peki nerde  :saskin

noumAyberk

Güzel bişeye benziyor bakalım izlicez bugün kanald de

saldır beşiktaş

çok güzeldi dün izleyeniniz varmı?
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Kralkartal21

Yarın yeni bölümü var.Reklamını izledim müthiş komediye benziyor.

Kaçırmıycam...
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

saldır beşiktaş

bencede kaçırmayın derim bu hafta

saldır beşiktaş

arkadaşlar birazdan başlıyo uyumayananız varsa izleyebilir hakikaten süper bir program

carlito1903

Dünkü bölümünde gülme krizlerine girdim ;D

Herkese şiddetle tavsiye ederim uzun zamandır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum ben :)

Zaten Yılmaz Erdoğan içinde bulunduğu hangi proje kötü çıktı ki bu güne kadar ?

akbaba71

Cok kaliteli bir yapım.
Yaprak Dökümününde sezon finaliymiş dün.
Haftaya prime time a alınır heralde.

Hepinize Aduket  ;D
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carlito1903

Ben en çok oğlunu oyuncu yapmaya çalışan adama güldüm hani elinde sürekli salatalıkla dolaşan var ya ;D

akbaba71

başta oğlunu ikna etmek için diyor ya

ölürüm lan  :)
boğulurum  :)
top olurum  ;D

oğuzun babası top olmuş derler  :ahaha

carlito1903

Baya bi küfürlüydü aslında onun replikleri sürekli 'bip'lediler :D

Hani seyircilerin arasından gelen çocukla kız evde yanlı kalıyorlar ya ' ne yapsak ne yapsak' diye düşünürlerken bombayı patlattı:

Sevişin sevişin :ahaha

akbaba71

Evet o da süperdi  ;D

Erkekler kız kılığında rol yapınca bunun oğlu coştu ya icinde mi var lan diye bağırıyordu cocuğa  :ahaha

birde seyircilerin arasından gelen cocuk bütün rollerde durgunken kız rolunde birşeyler yapmaya calıştı sadece  :)

carlito1903

Babası çok kızdı orda yaa...

Yönetmene diyo yaptığını beğendin mi ;D

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..