Ana Menü

Henry de bırakıyor!

Başlatan carlito1903, Mayıs 26, 2008, 12:51:27

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Fransa'da yaprak dökümü başladı! Makelele'nin EURO 2008'in ardından milli takımı bırakacağını açıklamasından sonra Thierry Henry de bu kararı aldığını vurguladı. Henry EURO 2008'in milli kariyerindeki son turnuva olabileceğini söyledi.

Milli takımı bırakma nedenini gençlerin önüne açmak şeklinde değerlendiren ünlü yıldız L'Equipe'e yaptığı açıklamada "2010 Dünya Kupası'nda oynamak istiyorum fakat bazen bunu yapamayacağımı düşünüyorum. 2010 çok uzak bir tarih. İlk önce Avrupa'da neler yapabileceğime bakmak lazım" ifadesini kullandı.

İlk maçında karşılaşacakları Romanya'nın çok tehlikeli bir takım olduğunu da sözlerine ekleyen Thierry Henry,"Karim Benzema, Nicolas Anelka, Franck Ribery ve diğer silahlarımızla önemli işlere imza atacağız" dedi.

Henry "Barcelona'da kalacak mısın?" sorusuna "3 yıllık sözleşmem var ama ne olacağı bilinmez. Şu an Avrupa Futbol Şampiyonası'na odaklandım. Şampiyona bittikten sonra bekleyip göreceğiz" şeklinde cevap verdi.

KeePSaKe

bence kalmalı Fransa ya lazım Henry
Since 1903

Bircan*

bırakma pozisyonuna geldiyse adı fenerle anılır artık :D nasılsa içi geçmiş oyuncuları alıyo fener(bknz:robertop karlos :))
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]