Ana Menü

Manchester Dünyaları İstedi

Başlatan carlito1903, Mayıs 26, 2008, 12:50:24

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Cristiano Ronaldo'yu transfer etmek için 80 milyon euroyu gözden çıkaran Real Madrid'e Manchester United'tan ilk kez yanıt geldi. Şampiyonlar Ligi şampiyonu ManU, Portekizli'ye karşılık Madrid'in yarısını istedi.

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Daha önce Ronaldo'yu satmayacaklarını açıklayan ve Real Madrid'in hiçbir teklifine yanıt vermeyen Manchester United'ın ilk cevabı şok edici oldu. Ronaldo'ya karşılık 50 milyon euronun yanısıra Diarra, Robinho ve Sergio Ramos'u isteyen Kırmızı Şeytanlar, İspanyol basınının alay konusu oldu. İspanyollar, Ferguson'u uçmakla suçlarken, teklifin Real Madrid için asla kabul edilemez olduğu konusunda birleşti.

TOPLAM MALİYET 140 MİLYON EURO
Real Madrid, gözünü karartıp bu teklifi kabul ederse, Portekizli yıldızın maliyeti en az 140 milyon euroyu bulacak. Beyaz Şimşekler, üç yıldızı için Santos, Lyon ve Sevilla'ya toplam 90 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Ancak şu anda Ramos ve Robinho'nun değeri 40 milyon euro civarında.

Ronaldo için yıllık 9.5 milyon euro ödemeyi düşünen Ramon Calderon'un ManU ile daha düşük bir bedelle anlaşmaya çalışması beklenirken, Portekizli'nin İspanya'da futbol oynamak istemesi İspanyolların umudunu artırıyor.

keskinli

ne kadar cok istesler yerinde
böyle futbolcu bulunmaz kolay kolay
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Non Mollare Mai

Alacağın adam dünyanın en iyisi.
Bence takasta istedikleri adamlar çok fazla değil.
edit

Anarchy*

ReaL Madrid verir bu parayı.
Alır RonaLdo'yu.

Bircan*

UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

rebel_1903

yalandır bu haber ferguson daha yeni açıkladı vermiyoruz ronaldoyu diye gill de dedi aynı şeyi ama manu belki taktik değiştirmiş olabilir tabi. ronaldoyu alamayacaklarını anlayabilmeleri için böyle bi şey istemiş olabilirler
aklımm nerde kaçırdım seninlee
sorma nerde sorulmaz bu kimseyee

öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksınnn kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksınn offff ulannn offfffffff

saldır beşiktaş

real bu parayıda verir ama manu real'e ronaldoyu vermez
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

Bence hiç oha değiL.
Ben oLsam yine satmam ronaLdo'yu.
Bölünür senin için uykular!

Kralkartal21

Bence bu parayı verse bile Real, ManU bu adamı bu sene satmaz..!
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Guti ORÇ.

Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Mayıs 26, 2008, 13:24:12
Alacağın adam dünyanın en iyisi.
Bence takasta istedikleri adamlar çok fazla değil.

salvador

ramos robinho karsılıgında ronaldo bence mantıklı degil birde üstüne para vercek tamam ronaldo ne kadar iyi olursa olsun ama 2 yıldız la değişmeye üstüne para vermeye degmez

ramos defansta süper durusu girisi hırsı dehset

robinho birsey denmez cambaz

ronaldo yıldızlarda oynuyor

karar vermek cook güç
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...