Ana Menü

Lyon Kupaları İkiledi

Başlatan Kralkartal21, Mayıs 25, 2008, 15:20:29

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Fransa 1. Ligi'nde şampiyonluğa abone olan Lyon, Fransa Kupası'nı da boş geçmedi!.. Son yıllarda ligdeki başarısına rağmen 35 yıldır kupaya hasret olan Lyon, Paris Saint Germain'i uzatmalarda bulduğu golle 1-0 mağlup ederek Fransa Kupası'nın da sahibi oldu.

Stade de France'ta oynanan maçın 90 dakikasında gol gelmezken, uzatmalarda sahneye Govou çıktı!.. 102. dakikada Lyon'un ve maçın tek golünü atan Govou, kupayı takımına getirdi.

Fransa Kupası'nı en son 1973 yılında kazanan Lyon, 35 yıllık hasrete son verirken, tarihinde 4. kez kupa şampiyonluğunu tatmış oldu.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Delirdik

FenerLe aLay ediyoruz ama 35 yıL aLamayanLar varmış be
Fenerbahçe dua etsin haLine ;D
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

Bircan*

:D Fener'in bi 25 yıl daha göremeyeceği ne malum :D
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Non Mollare Mai

:ahaha

Beterin beteri var diye boşuna dememişler.
edit

carlito1903

Lyon bu seneyi çifte kupayla tamamladı ama oynadığı futbolla tüm futbolseverleri hayal kırıklığına uğrattı...

carsi52

Fenere güLüyoduk ama Lyonda kaç seneden beri aLamıyomuş ya.
Fener yine şükretsin ;D
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

0/1 oynamıştım ama olmadı yinede lyon kupayı aldı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

saldır beşiktaş

ya ben lyona vermiştim 90 dakkada atmadılar uzatmada attılar yatıdılar beni
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Anarchy*