Ana Menü

manchester puan farkını 6 ya çıkardı..

Başlatan @LAYINA GİDER, Aralık 31, 2006, 18:03:24

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

@LAYINA GİDER

chelsea ile amansız bir şampiyonluk yoluna giden manchester utd. readingi 3.2 yenmesini bildi takipcisi chelsea
fulhamla 2.2 berabere kalınca puan farkı 6 oldu...

carsi52

way bea yavaş yavaş yaklaşıyoru man.utd
Bölünür senin için uykular!

ugur24

kardeş önde olan manchester yaklaşmaya çalışan chelsea..  ;)

carsi52

Alıntı yapılan: ugur24 - Ocak 01, 2007, 01:01:44
kardeş önde olan manchester yaklaşmaya çalışan chelsea..  ;)

zaten şampiyonluğa yaklaşıyor demek istemiştim :D

ugur24

hee öyleyse tamam.. ;) bu sene manchester alacak gibi..6 puan az fark değil..hem chelseaden aşağı kalır bi kadrosuda yok..inşallah manchester olur..bu sene hangi maçına oynadıysam yanıltmadı beni..chelsea satılmış takım..werder maçını satmışlardı..ordan gıcığım var onlara..

eRe

chealse zaten artık elını transferlerden cekıyormus.abrahamovıc artık parlak transferler olmadıgını ve artık genclere oncelık vereceklerını acıkladı :) galıba parası bıttı.karısından ayrılırken servetının yarısını verdıyse :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carsi52

Alıntı yapılan: FaTaL_eRe - Ocak 01, 2007, 13:46:58
chealse zaten artık elını transferlerden cekıyormus.abrahamovıc artık parlak transferler olmadıgını ve artık genclere oncelık vereceklerını acıkladı :) galıba parası bıttı.karısından ayrılırken servetının yarısını verdıyse :)

onda para biter mi ya :D

BerkAy1903

19o3

@LAYINA GİDER

belli olmaz dün newcastle ile 2.2.berabere kaldı puan farkı yedi chelsea yenerse 4

Anarchy*

valla ben bu sne ii seyler beklıorum manchester den bılmıorum ama chelsea yı solllayıp sampıyon olacagına ınannıorum

Unforgiven

Sbarin sonu Manchester unıted. Bu takım 3 yada 4 sene önce temelleri atıldı ve şimdi 6 puan farkla  lider  hemde milyon dolarlar harcamiş Chelsea^ye rağmen herkes bu şekilde kurması gerekiyor takımı ancak rakişplerin yapılanma içine girdiği zaman sen şampiyon olursun sonra beklersin ki rakiplerim yine yapılanmaya başlasın. işallah bzide manchestr unıted gibi oluruz
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b