Ana Menü

Carrick 4 yıl daha ManU'da

Başlatan carlito1903, Mayıs 20, 2008, 00:22:11

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Şampiyonlar Ligi finaline hazırlanan Premier Lig şampiyonu Manchester United'da, İngiliz Milli futbolcu Michael Carrick'in kulübüyle olan mevcut sözleşmesini 2012 yılına kadar uzattığı açıklandı.

26 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Sir Alex Ferguson'un vazgeçemediği oyuncular arasında yerini almış ve bu sezon 48 maçta kırmızı renkli formayı giyerek istikrarlı bir yıl geçirmişti.

2006 yılında 18.6 Milyon Pound karşılığında Tottenham'dan Manchester renklerine bağlanan ortasaha futbolcusu, kısa zaman içinde kulüple sözleşme imzalayan Rio Ferdinand ve Wes Brown'dan sonraki 3. futbolcu oldu.

Teknik direktör Ferguson, kulübün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, "Michael'in yeni kontrat yapmasından dolayı çok mutluyum. Tottenham'dan geldiği andan beri çok formda günler geçiriyor ve daha uzun yıllar kadromuzun önemli bir parçası olacak" dedi.

İngiliz Milli futbolcu ise yaptığı açıklamada, "Manchester United muhteşem bir kulüp ve bu kadronun içinde yer almak büyük bir memnuniyet. Umarım bu takım daha uzun yıllar birlikte olur. İlk 2 sezonumu lig şampiyonu olarak tamamlamak gerçek bir rüya oldu" dedi.

Daha önce West Ham United, Swindon Town ve Birmingham City formaları da giyen Carrick, İngiliz Milli takım formasını ise 13 defa terletme başarısı göstermişti.

onaT

bu adam ne iş yapar anlamadım.
bence ferguson 30 milyon pound ödediği adama kötü dememek için çaktırmıyor.
adamın net 10-15 maçını izledim hiç bir şey hatırlamıyorum futbolundan. bir tek chelsea maçında penaltıya yol açan el yapmıştı o kadar.
her takımda böyle ballılar var...

carsi52

Carrick hem ön libero hem sağ kanatta oynayabiLen bir futboLcu.
Seviyorum ben bu adamı.
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Bu tarz oyuncular oyunda fazla gözükmezler ama yaptıkları iş çok önemlidir, takımların kilit oyuncuları olurlar genelde...

Bence çok önemli bi futbolcu ManU için...