Ana Menü

"Fenerbahçe benim için bitti"

Başlatan Bircan*, Mayıs 19, 2008, 22:16:25

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bircan*

Sarı lacivertli takımla sözleşmesi sona eren kaleci Serdar, Fenerbahçe defterini kapattığını açıkladı!.. Serdar'ın sözleri:
Fenebahçe'de Serdar Kulbilge şoku yaşanıyor!.. Sarı lacivertli takımla sözleşmesi sona eren kaleci Serdar, Fenerbahçe defterini kapattığını açıkladı!..

Yönetimle günlerdir süren pazarlıktan sonuç alamayan başarılı kaleci, sarı lacivertli yönetimle anlaşamadı.

Maraton.com.tr'ye özel açıklamalarda bulunan Serdar, Fenerbahçe defterini kapattığını söyleyerek, "Yönetimin önerdiği rakamla benim istediğim arasında uçurum var. Geleceğimi düşünmek zorundayım. Başka takımlardan teklifler alıyorum. Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum. Bana her zaman destek çıktılar. Fenerbahçe'de geçirdiğim günler benim için çok güzeldi" dedi.

EMRAH FENER'E Mİ?

Daha önce adı Rus kulüpleriyle anılan kaleci Serdar'ın gelen teklifleri değerlendirdiği öğrenilirken, henüz kararını vermediği gelen haberler arasında.

Serdar Kulbilge'nin Turkcell Süper Ligin yeni takımlarında Eskişehirspor ile görüştüğü öğrenilirken, Fenerbahçe'nin ise Malatyaspor'un genç kalecisi Emrah Tuncel'i renklerine bağlamak için harekete geçtiği iddia edildi.
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

eRe

turkıye standartlarında ıyı bır kalecı sayılabılır
aman dıyım yonetım ıns serdarıda almak gıbı bı hata yapmaz artık
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

keskinli

ben serdari cok begeniyorum,onun klasinda bi kaleci tabiiki yedek kalmak istemez
büyük ihtimalle rusyaya gidebilir
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

akbaba71

Serdar cok iyi bir kaleci bence bu seneki fb ya da gs den oyuncu alma hakkımızı serdardan yana kullanabiliriz (nasılsa hersene alıyoruz bari iyi birini alalım)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

onaT

Alıntı yapılan: akbaba71 - Mayıs 19, 2008, 22:55:31
Serdar cok iyi bir kaleci bence bu seneki fb ya da gs den oyuncu alma hakkımızı serdardan yana kullanabiliriz (nasılsa hersene alıyoruz bari iyi birini alalım)
gördük gb maçında yediği golü kaheden.
bir numara yok bu adamda daha ne kaleciler var.

Guti ORÇ.

bence iyi bir kaleci değil 1-2 maçta iyi oynayınca kral oldu bi ara ama sonra fos çıktı...eskişehire gider bence...

noumAyberk

fenerbahçenin geçen seneki şamp.luğunda büyük rol oynadı ayıp etmişler

carsi52

Serdar iyi bir kaLeci asLında ayıp etmişLer gerçekten.
Bölünür senin için uykular!

akbaba71

"Serdar gelecek sezon F.Bahçe'de yok"
Fenerbahçe ile sözleşmesi biten kaleci Serdar Kulbilge'nin yeni menajeri Ahmet Bulut, Kulbilge'nin gelecek sezon kesinlikle Sarı-lacivertli takımda forma giymeyeceğini söyledi.

Kaleci Serdar Kulbilge'nin transfer görüşmelerini yapan menajer Ahmet Bulut, Fenerbahçe ile sözleşmesi biten tecrübeli file bekçisinin gelecek sezon kesinlikle Sarı-lacivertli takımda forma giymeyeceğini ve Serdar'ın transferi ile ilgili olarak yurt içi ve yurt dışından bazı kulüplerle görüşmeler yaptıklarını söyledi. Kaleci Serdar ile birlikte İngiltere'nin Middlesbrough takımında forma giyen milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın da dünden itibaren menajerliğini üstlendiğini kaydeden Ahmet Bulut, "Yakın zamanda Tuncay'ın kulüp başkanı ve teknik direktörü ile görüşmek üzere İngiltere'ye gideceğim ve gelecek sezon için Tuncay'la ilgili düşüncülerini öğreneceğim" dedi.

Basında İngiltere'de mutsuz olduğu ve gelecek sezon Newcastle United'dan ayrılacağı yönünde haberler çıkan milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun şu an için takımından ayrılmayı düşünmediğini söyleyen Bulut, "Ancak kendisi Milli Takım'la birlikte 2008 Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde mücadele edecek. Avrupa Şampiyonası'ndan sonra Emre Belözoğlu'nun gelecek sezon da takımın da kalıp kalmayacağı ile ilgili farklı gelişmeler yaşanabilir" şeklinde konuştu.

Ahmet Bulut, basında yurt dışından transfer teklifleri aldığı yönünde haberler çıkan Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan'ı İngiliz, Alman ve İtalyan kulüplerinin yakından takip ettiğini de sözlerine ekledi.

carlito1903

fb zaten kaleyi Volkana emanet etmiyor mu, Serdar da gayet iyi bi yedek bence, ne diye macera arıyorlar acaba ilginç valla...

akbaba71

Yabancı kaleci arıyorlar..
Muhtemelen gelecek sezon yedek olacak Volkan.
Serdar cok iyi kaleci aslında alınsa iyi bir iş olur.

carlito1903

Bana göre Volkan da Serdar da çok iyi kaleciler sezona baktığımda da öyle pek bi hataları yok...

Daha iyi alsınlar da kontenjanları dolsun, hem de böylesine iyi iki kaleciyi ksütürsünler...

NoPasaran

Serdar şu an Fenerden alınacak en iyi oyuncu olur
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: eRe - Mayıs 19, 2008, 22:52:27
turkıye standartlarında ıyı bır kalecı sayılabılır
aman dıyım yonetım ıns serdarıda almak gıbı bı hata yapmaz artık
inşallah öyle birşey yapmaz
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

KeePSaKe

Since 1903