Ana Menü

Mehmet Topuz Bırakmadı

Başlatan akbaba71, Mayıs 19, 2008, 14:53:51

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

MEHMET TOPUZ BIRAKMADI
Kayserispor kaptanı Mehmet Topuz, sarı kırmızı kulüple mukavalesini 31 Mayıs 2010 tarihine kadar uzattı. Sarı kırmızılı kulüpte düzenlenen imza töneminde tonuşan Mehmet Topuz, "Kayserispor'u ne kadar sevdiğimi herkes görsün. Asla Kayserispor'a nankörlük yapmam" dedi.

3 büyükler ve birçok yabancı kulübün peşine düştüğü Mehmet Topuz, Antalya'da yaptığı tatilini yarıda keserek Kayseri'ye döndü ve Kulüp Başkanı Recep Mamur, Genel Menajer Süleyman Hurma İkinci Başkan Şahin Akarsu ve Asbaşkan Şaman Miraboğlu ile yaptığı görüşmeden sonra çağrılan noter eşliğinde kendisini 31 Mayıs 2010'a kadar Kayserisporlu yapan imzayı attı.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, "Gördüğünüz gibi Kayserispor kulübü, kaptanını kimseye bırakmadı. Real Madrid istemesine rağmen kulüpte kaldı. Mukavelesi 2009'a kadar devam etmesine karşın isteğimizi kırmayıp, Kayserispor'da kaldı. Kayseri halkına 2008-2009 sezonu için sözümüz vardı. Gelecek sezon çok iyi bir kadro ile ligde zirve mücadelesi vereceğiz. Kupa şampiyonu olmuş Kayserispor kaptanı da aramızda kalmayı tercih etti. Kayserispor kulübü büyük kulüptür. Bizden oyuncu almak zordur" dedi.

KAYSERİ'DE ÇOK MUTLUYUM

Kayseri'de çok mutlu olduğunu söyleyen kaptan Mehmet Topuz ise, "Kayseri'yi ve Kayserispor'u ne kadar sevdiğimi herkese gösterdim. Ben Kayserispor'a asla nankörlük yapmam. Burada kazandım, burada Mehmet Topuz oldum, buradan Milli Takım'a gittim, O nedenle gelen bütün teklifleri geri çevirip yeniden Kayserisporlu oldum" dedi.

GÖKHAN'IN KAFASI KARIŞIK

Genel Menajer Süleyman Hurma, gazetecilerin Gökhan Ünal konusundaki sorularını "Kayserispor'da gol kralı olmuş önemli bir oyuncumuzdur. Şu anda kafası çok karışık, kendisine gelecek teklifleri bekliyor. Biz de sabırla kendisinin vereceği kararı bekliyoruz" dedi.

BAŞKANIMIZ HAKLI

Hurma, Kayserispor Başkanı Mamur'un Galatasaray Başkanı Adnan Polat hakkındaki sözlerine katıldığını ifade ederek, "Biz başından beri söylüyoruz. Türk spor tarihinde önemli bir yere sahip olan Galatasaray kulübüyle bir sorunumuz yok. Ama Galatasaraylı yöneticilerin oyuncumuzun kafasını karıştırdığını düşünüyor ve biliyoruz. Bu nedenle Gökhan Ünal'ı Galatasaray'a vermeyeceğimizi bir kere daha deklare ediyoruz" dedi.

19.05.2008   

Kaynak : DHA
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Adriano

Basına kapak olsun. Bizim de hayallerimiz suya düştü (:
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

IL Capitano

neyse bizim milyon eurolar cepte kaldi.. :ok
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Kariyerini yok et topuz yok et :alkis
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Onur*

Kayseri efsanesi olmaya çalışıyor...
duymadığım kalmadı; kalmayanı duydum aklım almadı..!

Non Mollare Mai

Bunun adı avellik..
Mehmet Topuz'da ne bu Kayseri sevdası Allahaşkına..
Yahu ne kadar iyi bi sezon geçirdin, Kayseri'yi Cangele ile birlikte sırtladın ama alınmadın Milli takıma.
Gidip kendini ispatlaman gerekiyor artık. Teknik var hız var şutların çok iyi güçlüsün mücadelen üst düzeyde.
Sadece üst düzey bi takımda oynayıp kendini orada da gösterip anadolu topçusu olmadığını ispat etmen gerekli.
Volkan abinin dediği gibi ; Kariyerini yok et Topuz.  :alkis
edit

keskinli

kayserispor dogru yolda,topuzuda kutlamak gerek
anadolunun yeni kaplani olacak anlasilan
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Bircan*

Alıntı yapılan: akbaba71 - Mayıs 19, 2008, 14:53:51
...
KAYSERİ'DE ÇOK MUTLUYUM

Kayseri'de çok mutlu olduğunu söyleyen kaptan Mehmet Topuz ise, "Kayseri'yi ve Kayserispor'u ne kadar sevdiğimi herkese gösterdim. Ben Kayserispor'a asla nankörlük yapmam. Burada kazandım, burada Mehmet Topuz oldum, buradan Milli Takım'a gittim, O nedenle gelen bütün teklifleri geri çevirip yeniden Kayserisporlu oldum" dedi.
...
:D :D haha.. daha dün " kayseriden ayrılmak istiyorum artık burada miladımı doldurdum" diyen adama bakın :D
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

carlito1903

Çok şaşırdım yeniden anlaştığına, bu sezon kesin ayrılır diye bekliyordum ben...

Kayseri'yi sevmesini saygıyla karşılıyorum ama orada da bi yere kadar gidebilir eğer büyük hedefleri varsa ayrılmalı Kayseri'den...

[KralKartal]

kayseride kalmasi daha iyi...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

pAscAliAnUmut

Alıntı yapılan: KRaL'KaRTaL - Mayıs 19, 2008, 23:30:30
kayseride kalmasi daha iyi...

Evet ya bize gelsin ya da orda kalsın :D
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

kartalpenchesi

kayseride başarılar dileriz kendisine ama keşke beşiktaşa gelseydi ;)
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene