Ana Menü

Fatih Tekke'den 'milli' sitem

Başlatan akbaba71, Mayıs 19, 2008, 12:58:08

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Zenit formasıyla UEFA Kupası kaldıran golcü futbolcu Fatih Tekke, A Milli Takım kadrosunda yer almamasının kendisi için sürpriz olduğunu söyledi. Kariyerinde Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası maçının olmamasının üzücü olduğunu ifade eden Fatih Tekke, "Bunda adaletsizlik olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 12:32 TSİ 19 Mayıs 2008 Pazartesi

Rusya'nın Zenit takımında forma giyen golcü futbolcu Fatih Tekke, A Milli Takım'ın EURO 2008 kadrosunda yer almamasını 'adaletsizlik' olarak değerlendirdi.

Geçtiğimiz hafta Zenit formasıyla UEFA Kupası'nı kaldıran Fatih Tekke, eski takım arkadaşı Hüseyin Çimşir'in düğünü için gittiği Trabzon'da, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

UEFA Kupası kazanmanın önemine değinen golcü futbolcu, "Ülkem ve benim adıma çok önemli bir başarı. Bu kadar büyük başarılar beklemiyordum. İki kupa kazanmamız çok iyi oldu. UEFA Kupası finalinde yapabileceklerimin çok azını yaptığımı düşünüyorum. Üç aydır oynamayan bir futbolcu için UEFA Kupası finalinde böyle bir performans sergilemek bence çok önemli" diye konuştu.

Fatih Tekke, A Milli Takım kadrosunda yer almamasıyla ilgili bir soruya, "Kariyerimde Avrupa Kupası ve Dünya Kupası'nda maç yok. Bu çok üzücü bir şey. Bunda adaletsizlik olduğunu düşünüyorum. Ama bu konuyu da çok fazla dillendiremiyoruz. Çünkü konu Milli takım. Kişisel bir şey yok. Milli Takım olduğu için de onlara dua ve başarılar dilemekten başka yapacak bir şey yok" yanıtını verdi.

EURO 2008 aday kadrosunda yer almayı beklediğini ifade eden tecrübeli futbolcu, "O kadronun içerisinde olmak ve o formayı giymeyi çok istiyordum. Performansı bir tarafa geçin, sağlığım sıhhatim yerinde. Kafa olarak da kendimi hazırlamıştım ama nasip olmadı" dedi.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

akbaba71

Bu sezon sadece 2 maçta 90 dakika oynayıp bunları söylemesi üzücü.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

eRe

zenıtte yer bulamıyorsun mıllı takımda ne ısın var
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carlito1903

Bana göre en iyi 3 yerli forvetten biri şuan ama çok kötü bi sezon geçirdi, Milli Takımı haketmedi...

Non Mollare Mai

Ben Fatih Tekke'nin stilini beğenmiyorum. Milli takımda da bi Nihat olsun bi Halil olsun ondan iyi.
Bu sene ki formuyla da zaten hak etmedi.
edit

salvador

Fatih Terim var Milli Takımın Başın da !
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

Bu sene ki perfonmansıyLa miLLi takımı haketmedi.
Bölünür senin için uykular!

onaT

bu kadar formsuz birinin böyle konuşmasının tek nedeni şımarıklıktır