Ana Menü

Sezonun en iyisi!

Başlatan akbaba71, Mayıs 19, 2008, 12:53:03

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Sezonun en iyisi!
İspanya'nın El Mundo gazetesi, İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) 2007-2008 sezonunu 2. olarak tamamlayan Villarreal takımının en iyisini Nihat Kahveci olarak gösterdi.

Villarreal'de ''sonucu getiren futbolcu'' olarak belirtilen Nihat için yapılan yorumda, ''Sportif anlamda tam olarak iyileşti. Oyunu açma ve gol kokusunu alma hissi Türk futbolcunun en iyi sezonunu geçirmesini sağladı'' denildi.

Nihat ayrıca, İspanya'nın en fazla satan spor gazetelerinden olan Marca kuruluşunun 70. yılı dolayısıyla verilecek olan ve juri başkanlığını Real Madrid'in onursal başkanı ve eski futbolcusu Alfredo di Stefano'nun yaptığı sezonun en iyisi ödülünde La Liga'daki 50 aday futbolcu arasına girdi. Kararı juri verse de futbolseverler arasında internette yapılan oylamada Nihat 24. sırada yer aldı. Nihat, sezonu 18 golle kapatarak, takımın en golcü, La Liga'nın da 4. en fazla gol atan oyuncusu oldu.

19.05.2008   

Kaynak : AA
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carlito1903

Her gün ayrı bir güzel haber duyuyoruz Nihat hakkında, dualarımız onunla Allah utandırmasın, ne de güzel temsil ediyor bizi...

Bu sene Villarreal çok iyi bi sezon geçirdi ve Nihat'ta bunda büyük paya sahip kuşkusuz...

carsi52

Nihat seninLe gurur duyuyoruz :)
Bölünür senin için uykular!

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Non Mollare Mai

Hem Nihat için hemde bizler için çok büyük bi gurur.
Aman nazar değmesin, aynı şekilde devam Nihat'ım..
Darısı Avrupa şampiyonasına.
edit

beckyZWICKY

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ilhan mansız_melis

helal olsun valla Nihat'a bir TÜRK olarak gurur duydum
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

rebel_1903

nihat seninle gurur duyuyoruz..bundan sonraki senelerde de böyle devam edersin hatta daha iyi olursun inşallah
aklımm nerde kaçırdım seninlee
sorma nerde sorulmaz bu kimseyee

öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksınnn kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksınn offff ulannn offfffffff

Kralkartal21

Bencede müthiş oynadı çok çabuk uyum sağladı.Hakkıdır yani.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..