Ana Menü

Deco: "Barça'dan ayrılıyorum"

Başlatan carlito1903, Mayıs 16, 2008, 10:16:26

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Barcelona'yla olan sözleşmesi 2010 Haziran'ına kadar devam etmesine rağmen, kulüp yönetiminin Portekizli oyuncunun menajerine diğer kulüplerle görüşmesi için yeşil ışık yaktığı iddia ediliyor.

Dili başına dert oldu

Aralık ayında yaptığı açıklamada sezonu kupasız kapatmaları halinde başka bir kulüp arayışına gireceğini söyleyen Deco,  eleştirilerin odak noktası haline gelmişti. Geçen hafta oynanan Mallorca maçında Barcelona taraftarları Deco'ya olan tepkilerini oyuncu ayağına her top alışında ıslıklayarak belli ettiler. Bu durum Deco'nun Katalan temsilcisindeki geleceğini daha da karmaşık hale getirdi.   

İspanya'dan ayrılık vakti geldi

Deco konu ile ilgili olarak "Bu şekilde asla kalmam. İstendiğim bir yerde olmak istiyorum. Olaylar bu hale geldiğinde, gitmek daha iyidir. Kulübüme bana karşı dürüst oldukları için teşekkür ederim." dedi.       

Deco, yeni takımının başka bir ülkeden olacağını ve dört sezonluk Barcelona macerasından sonra İspanya'da kalmak istemediğini belirterek şunları söyledi: "İngiltere ya da İtalya'ya gideceğim. İspanya'da kalamam, çünkü Barcelona seviyesindeki tek yakım asla gitmeyeceğim bir kulüp olan Real Madrid."

Barça yerimi doldurur

Konuşmasının son bölümünde Barça'nın kendisinden sonraki durumu hakkında öngörüde bulunan ve bitmekte olan sezonu değerlendiren Portekizli yıldız; "Eğer gidersem, kim gelirse gelsin işini doğru yapacaktır. Gerrard, Fabregas, Lampard... Barça için benim yerime birini bulmak zor olmayacak. Umarım, iyi bir Avrupa Şampiyonası geçiririm. Bu sezon benim için önemi kalan tek şey bu. Sakatlıklar eşliğinde iyi oynamam çok zor, fakat inanıyorum ki maçların %80'inde iyi oynadım," dedi.   

Deco, Barcelona'nın yeni patronu Josep Guardiola hakkında ise "Genç ve hırslı birisi. İyi bir iş çıkartacak ve harika bir takım kuracaktır" dedi.

mdc

1 hafta sonra fenere geliyor demezlerse bende duru değilim :D
HAYATTA BEŞİKTAŞ

KeePSaKe

Since 1903

KeePSaKe

hehe geçen gün gs ye gelicek diye haberler vardı :D

Alıntı yapılan: mdc - Mayıs 17, 2008, 11:30:24
Since 1903

sercAn1903

galatasaray decodan vazgeçmiş. fenerde etodan.

galiba gs etoyu fenerde decoyu alıcak :D
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

Guti ORÇ.

Alıntı yapılan: sercAn1903 - Mayıs 17, 2008, 11:33:05
galatasaray decodan vazgeçmiş. fenerde etodan.

galiba gs etoyu fenerde decoyu alıcak :D
:D :D :D :D

TurkishTank

bizim avustralyadaki medya niye deco sydney FC'ye geliyor demiyor...

cozemedim...oyle haber yazmak okadar kolaymis meger... ;)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

Kralkartal21

Alıntı yapılan: mdc - Mayıs 17, 2008, 11:30:24

Valla yaparmı yapar bu basın.Hiç belli olmaz.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carsi52

Bu basın yapar.
Fenerede verir Geseyede verir.
Bölünür senin için uykular!

gözzde_bjk

İster 35inde ister 45inde ama birgün Beşiktaşta görmeyi hayal ettiğim biri Deco :(
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

gürol

decoyu beşiktaşta görmeyi çok isterdim.
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/