Ana Menü

Koray Avcı bursasporda

Başlatan carlito1903, Mayıs 15, 2008, 09:25:20

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Turkcell Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'da yeşil beyazlı yönetimin dış transferde Vestel Manisaspor'dan Koray Avcı, Altay'dan İbrahim Öztürk ile Erzurumspor'dan Halil Zeybek ile 2 yıllık prensipte anlaştığı ve önümüzdeki günlerde bu 3 oyuncuyla resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Bursaspor, Bank Asya 1. Ligi'ne düşen Vestel Manisaspor'un ortasaha oyuncusu Koray Avcı, Altayspor'dan stoper İbrahim Öztürk ve Erzurumspor'dan da ortasaha oyuncusu Halil Zeybek ile 2 yıllığına prensipte anlaştığı öğrenildi. Altay'da forma giyen defans oyuncusu İbrahim Öztürk, 27 yaşında ve daha önce Kırıkkale, Karaman ve Kayseri Erciyes'de forma giydi. Erzurumspor'da oynayan orta saha oyuncusu Halil Zeybek ise 23 yaşında ve bu sezon 15 ligde gole imza attı.

Milliyet

Anarchy*

Bu nasıL ya.
Kaptanı orda görmek zoruma gidecek ama..

NoPasaran

:D :D

Para para para..

Ne yani sen ben kızacağım diye gitmesin mi :)

10 yıl sonra korayı kim hatırlar  ;)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Bircan*

Kadıköy Hatırası unutulmayacaktır. BüyüKaptan'ı bursasiporda görmek zor olacak :(  Paranın gözü kör olsun
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Onur*

Koray'ı satanı Koray da satar.
duymadığım kalmadı; kalmayanı duydum aklım almadı..!

carlito1903

Adamı kovar gibi gönderdik...

Kimsenin Koray'a bişey söylemeye hakkı yok...

akbaba71

Pancu ve Koray Bursaya Tümer Fenere gitti geriye bir tek İbrahim Akın kaldı yerlilerden bakalım o kime gitcek.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

NoPasaran

Gönderim şeklinin nasıl olduğunu beni alakadar etmiyor carlito..

Sonuçta Koray Bursaspora giderse, Delikanlı taraftarlık gözünde yanlış olur

Ama bu delikanlı taraftarlık çok saçma ve anlamsız bişey :)

Koraylar, Feyyazlar, Sergenler, Tümerler ve diğerleri...

Kendilerini hayatlarını kariyerlerini düşünmek zorundalar..

Bu yukardakilerin hepsi Beşiktaşlı mı?

Evet Beşiktaşlı..

Şüphe duyuyormuyum

Hayır..

Yarın Başka bir Beşiktaşlı futbolcumuz Fenere,G.Saray'a gitse yiner duymayacağım..

Aşağı mahallenin çocuğu, yukarı mahalleye taşınınca o takıma geçsede , eski dosttan düşman olmaz
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Anarchy*

KeePSaKe

adamı resmen şutladık takımdan. vestel de kümeye düştü koray da süper lige devam etmek istiyorsa kimden teklif gelirse gider tabi neden gitmesin gordon gibi oyuncular bizde oynar koray gibileride böyle sürünürler malesef inşallah geri döner tekrar bize...
Since 1903

NoPasaran

Gidersen adam değilsin Koray  ;D !
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

canavar_bjk

korayı biz alsak geri olmazmı acaba
BEŞİKTAŞ(K)
Biz Bu Lig İçin Fazla ŞEREFLİ yiz

Şerefimizle Oynar Hakkımızla Kazanırız ulan

pAscAliAnUmut

Profesyonellikte duygulara yer yok. Ama üzülmemek elde değil.. :(
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

YakalarSAM

BEŞİKTAŞ  dan  giderken  taraftar olarak  gereken  desteği  veremedik  Koray Avcı  YA..

Şimdi  de  Onu  gitmede  diyemeyiz..  Artık  ona kalmış  birşey  gerçek  bjk  ise  gitm€z   zaten..

İnş  da  gitmez...:S

hepsiyAh

gidebilir de .. onun için hayırlı olacaksa gitsin derim.. Yönetim cok caba harcadıya sanki Koray için ..