Ana Menü

2 Hece 5 Harf "ÇIKIŞ"

Başlatan NoPasaran, Mayıs 14, 2008, 11:24:32

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Son günlerde Kralkartal.com üzerinde bazı üyelerimiz malesef ben olmadan forum gidemez mantığı güttüğünden olsa gerek özel mesajlarla yada çeşitli sohbet programları aracılığı ile "Beni siteden ihraç edin" şeklinde cümlelere maruz kalıyoruz..

İhraç olmak demek forumda o kullanıcı adı mail ve ip adresi ile tekrar yazı yazamamak demek..

Bunun için adminlere yada forum kuruluna özel mesaj atmak yada başka türlü paylaşım yapmak yerine

Sağ üst köşede "google" reklamının hemen üstünde Takvim butonunun hemen yanında TÜRKÇE olarak "ÇIKIŞ" yazmaktadır..

Eğer o tuşa basarsanız sizi kimse isteğiniz dışında bu foruma sokamaz emin olun..

Sevgiyle kalın..

Saygılar
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

sercAn1903

abi çok güzel konuşmussun hee. 
ama ben direk kırmızı çarpıya basıyorum sayfa direk kapanıyor :D
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

Bircan*

kardeş o zaman çıkış yapmış sayılmıyorsun ;) bşka brisi gelip o sayfayı actıgında senın adına bır seyler yazabılır. Güvenliğimiz için "çıkış" komutunu kullanalım... ;)
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

sercAn1903

bilgisayar benim olduğundan dolayı sorun yok :)
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

Bircan*

ev ortamı harici girmiyorsan no problem ;)
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

mdc

Kimseye "forum nasıl kullanılır" diye de ders vermiyoruz.

Alıntı Yapadminlere yada forum kuruluna özel mesaj atmak yada başka türlü paylaşım yapmak yerine

Sağ üst köşede "google" reklamının hemen üstünde Takvim butonunun hemen yanında TÜRKÇE olarak "ÇIKIŞ" yazmaktadır..

Son 1 -2  hafta da ki  forum gündemini aklınıza getirerek okuyunuz.
HAYATTA BEŞİKTAŞ