Ana Menü

Ve MANU şampiyon!

Başlatan akbaba71, Mayıs 11, 2008, 19:30:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

[bVe MANU şampiyon!
Ada'da tam bir heyecan kasırgası yaşandı! Premier Lig'de son hafta maçında Manchester United ile Wigan karşı karşıya geldi.
Son haftaya +19 gol averajıyla giren Manchester United, Wihan Atletich'i 2-0 yenerek Premier Lig'de 17. şampiyonluğunu ilan etti.

Manchester United'a şampiyonluğu getiren goller, 33. dakikada penaltıdan Cristiano Ronaldo ve 79. dakikada Ryan Giggs'den geldi. Bu karşılaşmanın ardından Manchester United, İngiltere Premier Lig'de puanını 87'e yükselterek mutlu sona ulaştı.

Öte yandan Manchester United'ın Portekizli süperstarı Ronaldo, İngiltere Premier Lig'deki gol sayısını 32'ye çıkarttı. Ronaldo, bu sezon toplamda 42 gole imzasını atarak şimdiden Manchester United tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

İngiltere Premier Lig'de nefes kesen şampiyonluk yarışını kazanan Manchester United, Chelsea ile bu kez 21 Mayıs'ta Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelecek.

İngiltere Premier Lig'de küme düşme hattında da büyük bir heyecan yaşandı. Son haftaya 33 puanda giren Reading, Derby County'i deplasmanda 4-0 yenmesine rağmen küme düştü. Fulham ise Portsmouth deplasmanından galibiyetle ayrılarak İngiltere Premier Lig'de kalmayı garantiledi.

11.05.2008   

Kaynak : Sporx.com dış haberler
][/b]
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carsi52

Bölünür senin için uykular!

rebel_1903

şampiyonuz ulann..işte bu yaa..SAF,roonie,ron,rio,vidic,tevez ve tüm manchesterlı futbolcular ve teknik heyete çok teşekkürler bu sevinci yaşattıkları için....darısı ş.ligine..we all follow man united!!!!!!!
aklımm nerde kaçırdım seninlee
sorma nerde sorulmaz bu kimseyee

öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksınnn kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksınn offff ulannn offfffffff

akbaba71

Ronaldo da gol kralı oldu Şampiyonuz ulAn  :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carsi52

ŞampiyonLar ligindede şampiyon oLucaz inşaaLLah :D
Bölünür senin için uykular!

onaT

şampiyonalr ligi chelseanin
gelcek sene lig liverpoolun

moral bozacam biraz=)

Non Mollare Mai

Tebrikler. Özellikle Ronaldo'nun formuyla hak ettiler.
edit

ferdikoclu

Her Zaman Her Yerde MANCHESTER UNITED ..

Ronaldonunda katkısıyla Şampiyon oldula... TEVEZ de çok faydalı oldu..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

robinho

Man Utd artık aynı hataya düşmüyücek .. Beckham'ı baya paraya satmışlardı reale sonra çok zorda kalmışlardı 1-2 sene .. ronaldoyu eminimki satmıyıcaklarki henüz 20 yaşında ve yaşından 2 katı fazla gol atmış ..

ferdikoclu

C.Ronaldo gitmek istemediği sürece pek sanmıyorum ki satsınlar.. Sir Alex Ferguson bırakmaz. Akıllı adamdır.
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

Onur*

duymadığım kalmadı; kalmayanı duydum aklım almadı..!

RCA

ya ne farkeder ha 20 ha 22 sonuçta genç bi oyuncu ve 100 milyon eurodan fazla bi bonservisi var
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

onaT

Alıntı yapılan: delgadoO92 - Mayıs 13, 2008, 21:32:59
ya ne farkeder ha 20 ha 22 sonuçta genç bi oyuncu ve 100 milyon eurodan fazla bi bonservisi var

bonservisi yok bence. transfer etmenin tek yolu kaçırmak, ve mükemmel bir avukatla sözleşmesinde boşluklar bulmak. ki bu da yoktur.

Kralkartal21

Chealsea nasıl berabere kaldı anlayamadım.

Helal olsun sana ManU
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

onaT

Alıntı yapılan: Kralkartal67 - Mayıs 17, 2008, 12:26:41
Chealsea nasıl berabere kaldı anlayamadım.

Helal olsun sana ManU

son dakikada