Ana Menü

Türkiye nerede bitirir?

Başlatan onaT, Mayıs 11, 2008, 01:52:59

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onaT

Gruptamı kalır,
Gruptan çıkıp elenirmi
3.lük maçı oynarmı
finalde alırmı?

ben yarı finale çıkmayı çok istiyorum böylece 1 maç daha oynamamız garanti oluyor (final olmadı 3.lük)

bence asıl rakiplerimiz portekiz almanya ve hırvatistan çünkü yarı finale kadar bu 3 takımdan 2si ile karşılacağız portekiz ile zaten gruptada maçımız var. 3üde birbirinden zor.

çok iyi oynarsak finali görebiliriz artık oradada kaybedemeyiz. :bayrak

TurkishTank

gonul final oynamayi istiyor...ama defans oyle dengesiz ki  nerde bitirebilcegimizi bitek Allah biliyor :)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

carlito1903

Önce gruptaki rakiplere göre analiz yapalım:

Portekiz:Bana göre turnuvanın en iyi ofansif güce sahip takımlarından biri ama bunun yanında defansif yönü de sağlam olan bi takım, yenersek benim için çok büyük sürpriz olacak...

İsviçre:Milli takımın kapanan takımlara karşı ne kadar zorlandığını hepimiz gruplarda gördük, İsviçre gol atmaktan çok gol yememeyi düşünen bi takım duran toplarda gol buluyorlar genelde bizim de zayıf noktalarımızdan biri bu bu yüzden İsviçre karşısında da işimiz zor...

Çek Cumhuriyeti:Rosicky'nin olmaması lehimize olabilir ama Çekler de İsviçre gibi kapanan ve iyi savunma yapan bi ekip eleme gruplarında çok iyi bi performans sergilediler, onlara gol atmak çok zor olacak...

Grupda ki durum böyle bana göre çıkamayız bu gruptan...

carsi52

Gruptan puan aLıcağımızı sanmıyorum.
Portekiz'e yeniLiriz.
İsviçreye'de yeniLiriz beLki beraberLik.
Çek Cumhuriyetinede yeniLiriz.
Bölünür senin için uykular!

Adriano

Portekiz'den alınacak bir beraberlik bize yeter.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

akbaba71

Çekleri yenersek 4 puanla bitiririz yenilirsek 1 puanla bitiririz.Portekize yeniliriz ,İsviçreyle berabere kalırız.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Non Mollare Mai

Portekiz'e yenileceğimizi düşünmüyorum. En az 1 puan..
İsviçre'yi gömeriz o çimlere. Çek Cumhuriye'ti de abartılıyor bana göre.
Tamam çok iyi takımları var ama dönüp kendi takımımıza baktığımızda bizim de en az onlar kadar iyi olduğumuzu söylemenin mümkün olduğunu düşünüyorum.

Gruptan çıkacağımıza inanıyorum şayet çıkamazsak bu averaj yüzünden olacak bana göre..
Gruptan çıktığımız takdir de yarı final oynayacağımızı düşünüyorum.
edit

carsi52

İnşaaLLah dediğin gibi oLur anıL.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

hiç sanmıyorum o gruptan çıkacağımızı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

eRe

ılk mac portekızden fark yedıkten sonra o moralle belkı 1 puan alabılırız
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

saldır beşiktaş

bence hiç bir şey yapamayız türkiyenin başında fatih terim varken kadromuz güzel ama ama avrupanın en kek takımların bulnduğu gruptan  çok zor çıktık inşallah yanılırım ama böyle giderse işimiz zor
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

TurkishTank

benim sahsi fikrim portekizler artist'ten baska bisi degiller...

Saygilar, @hmEt

Cem Goren

artistler diyorsun ama artistlerin nasıl top oynadığıda ortada quaresma-c.ronaldo ikilisini servetle-ikaşmı tutacak
altın kapılarımız kan oldu tayfun

eRe

quaresma ronaldo ıkılısı kanatlarda onune gecene calım atıp kalecıyle karsı karsıya kalabılıyorlarsa keske bızım takımda o kadar artıstten olussa
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

TurkishTank

oda dogru...ama o adamlar durmadan sut cekiyor heryerden sansini deniyorlar... bi sert gir adamlara bak bakiim bidaha deniyolarmi hareketleri :) o yuzden belki bi sansinimiz olabilir... hele servet kesin bi kirik bacak bekliyom ondan.. :)

Saygilar, @hmEt