Ana Menü

Nihat durdurulamıyor!

Başlatan carlito1903, Mayıs 08, 2008, 00:14:12

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

İç saha veya deplasman dinlemiyor, rakip farketmiyor, Nihat işine bakıyor. Ligde kalma savaşı veren Ersenli Recreativo Huelva'ya da acımayan yıldız oyuncu rutinini yine bozmadı, golünü attı. La Liga'da 18 gole ulaşan Nihat, Fatih Terim'in de Avrupa Şampiyonası için iştahını kabartıyor.

Ligde sıkıntılı günler yaşayan ve küme düşmemek için her puana ihtiyacı olan Recreativo Huelva 36. hafta mücadelesinde, ikincilik yarışında büyük avantaj yakalayan Villarreal'i konuk etti. Nuevo Colombino Stadı'ndaki kritik karşılaşmada Carlos Delgado Ferreiro düdük çaldı.

Huelva Teknik Direktörü Manolo Zambrano karşılaşmaya Florent Sinama Pogolle ve Marco Ruben ikilisiyle başlamayı tercih ederken Ersen Martin yedek kulübesindeydi. Villarreal Teknik Direktörü Manuel Pellegrini ise en önemli kozu, 17 gollü Nihat Kahveci'yi ilk 11'de sahaya sürdü.

Recreativo Huelva [0 - 2] Villarreal
55' [0 - 1] Nihat Kahveci
82' [0 - 2] Guillermo Franco

Villarreal'in yıldızı Nihat 36. haftayı da boş geçmedi, takımına galibiyeti getiren milli futbolcumuz ligdeki 18. golüne imzasını atmış oldu.

Nihat karşılaşmanın 83. dakikasında sahadaki yerini alkışlar arasında İtalyan Giuseppe Rossi'ye bıraktı.

Villarreal bu galibiyetle 71 puana ulaşarak El Clasico'dan çıkacak olası bir Real Madrid galibiyetiyle bitime 2 hafta kala ikinciliği garanti altına alma fırsatını yakaladı. 40 puanda kalan Recreativo Huelva ise düşecek üçüncü takım olma yolunda yerinde saymış oldu.

Günün diğer maçlarındaysa;
Deportivo La Coruna 1 - 0 Levante
Getafe 4 - 2 Almeria
Mallorca 2 - 1 Osasuna
Racing Santander 0 - 3 Sevilla
Real Betis 1 - 1 Valladolid
Real Murcia 1 - 2 Athletic Bilbao
Valencia 1 - 0 Zaragoza

keskinli

dualarimizin yarari var anlasilan
insaallah basarilari devam eder
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carlito1903

Barcelona'nın Madrid'e kaybetmesi ile Villarreal Şampiyonlar Ligine doğrudan gitmeye hak kazandı :)

Kralkartal21

Nihat'ın gittiği her takım çok iyi işler yapıyor.Örneğin Real Sociedad adamlar küme düşmeye oynarken Nihat'ın gelmesiyle Şampiyonlar ligine gittiler.

Helal sana Nihat
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carsi52

Kim tutar uLan seni devam edersin umarım.
BaşarıLar Nihat'ıma.
Bölünür senin için uykular!

RCA

en çok gol attıktan sonra yerde poz vermesine bayılırdım küçüklükten beri beton sahalrda oynadığımızda hep gol attıktan sonra onun taklidini yapardım benim aslında en büyük idealim ve basarılı olması beni inanılmazmutlu ediyo euro 2008 öncesi bize moral veriyo :)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Anarchy*

Maçı izLedim yine harikaydı.

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun