Ana Menü

Sizin İçin Euro 2008'in favorisi kim ?

Başlatan RCA, Mayıs 07, 2008, 16:47:26

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

yuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

eleştirdiği isimler deco,pepe,simao,quaresma

deco-----> chelsea'de. portekizde de çok iyi bana kalırsa

pepe------> bize gol attı. tutabilecek yetenekte değilmiş

simao ----> adam avrupa ligi şampiyonu oldu :D

quaresma'ya ise yeteneksiz diyen adama yuh derim ya yuh yuh yuh!
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

[KralKartal]

Alıntı yapılan: onaT - Haziran 05, 2008, 21:21:33
deco mu?

büyük bir lider mi? tuncay gibi frings gibi giggs gibi? hayır. özellikle buna hayır hem de.
vardır elbet meziyeti bir iki tane ama benim için sıradan bir oyuncu zaten futbolu daha bırakmadan unutulacaktır gör bak.

büyük bir lider mi? tuncay gibi ... diyorsa bitmistir bu, yazinin bazi kisimlarina katilmak istesemde bu Tuncaya lider diyenden suphe ederim

ulan deco, bir tuncay kadar olamadin  :lol
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

keskinli

kimbilir nerelerdedir simdi
aksi bi cocuktu ama futbol  bilgisi iyiydi aslinda
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

KeePSaKe

Bu arada Milli takımımıza inanmayanlar da görmüştür inanınca neler yapabileceğimizi istemekle bitiyor iş maça yüreğini koyup savaşıp mücadele edersen ki Euro 2008 de bizim takım yaptı bunu iyi işler çıkarırsın bizim tek eksiğimiz tecrübe ve Almanya maçında çok eksiklerimiz vardı Mehmet Topal veya Hakan Balta olması lazım artık defansta oynamıştı ama o kadar eksiğimiz olduğu halde iyi oynamıştık :)
Since 1903

NoPasaran

deco mu?
ne yapar bir anlatsana istersen bir sayfa tutsun...
uzaktan şutmu atar gerrard gibi? yoo
çok mu iyi driplingi var, 2-3 golünü gösterebilirmisin bana 4 tane adam geçip attığı?
messi gibi ronaldinho gibi pirlo gibi paslarımı var? hayır, gösterebilirsen helal derim.
büyük bir lider mi? tuncay gibi frings gibi giggs gibi? hayır. özellikle buna hayır hem de.
vardır elbet meziyeti bir iki tane ama benim için sıradan bir oyuncu zaten futbolu daha bırakmadan unutulacaktır gör bak.

pepe mi?
gs 5 milyon vermek istemedi real madrid 30 milyon euroya aldı. nihatı tutabileceğini sanmıyorum kesinlikle, fazla yavaş.

simao mu?
teknik var. şut var. e olsun, var mı net bir katkı, var mı net bir başarı? istikrar? yıllardır benficada ŞL'de oynuyor adınımı duymuşuz? atleticoya transfer oldu, orada bir yerlere mi getirdi atletico yu?

quaresma mı?
gördük beşiktaş maçlarında biri 90+3te önüne düşen topta attığı gol mü çok etkiledi seni? ali tandoğanın sektirdiği topu kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda attığı gol mü çok özeldi? driplingi var tekniği yüksek... ona bakarsan aydın karabulutunda tekniği yüksek, iş onda bitmiyor... şampiyonlar liginde gol krallığımı var? euro 2008de dünya kupasında iyi iler başarmış mı? ben hatırlamıyorum

bunu da diğer topicten kopyaladım elimi yormıcam yorgunum vallahi.

;D

Simaoda geldi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

+18 !

Ha gayret Pepe ve Deco da gelecek yazacaktım bende :D

Ersin Develi

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Aralık 24, 2010, 09:26:07
deco mu?
ne yapar bir anlatsana istersen bir sayfa tutsun...
uzaktan şutmu atar gerrard gibi? yoo
çok mu iyi driplingi var, 2-3 golünü gösterebilirmisin bana 4 tane adam geçip attığı?
messi gibi ronaldinho gibi pirlo gibi paslarımı var? hayır, gösterebilirsen helal derim.

pepe mi?
gs 5 milyon vermek istemedi real madrid 30 milyon euroya aldı. nihatı tutabileceğini sanmıyorum kesinlikle, fazla yavaş.

simao mu?
teknik var. şut var. e olsun, var mı net bir katkı, var mı net bir başarı? istikrar? yıllardır benficada ŞL'de oynuyor adınımı duymuşuz? atleticoya transfer oldu, orada bir yerlere mi getirdi atletico yu?

quaresma mı?
gördük beşiktaş maçlarında biri 90+3te önüne düşen topta attığı gol mü çok etkiledi seni? ali tandoğanın sektirdiği topu kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda attığı gol mü çok özeldi? driplingi var tekniği yüksek... ona bakarsan aydın karabulutunda tekniği yüksek, iş onda bitmiyor... şampiyonlar liginde gol krallığımı var? euro 2008de dünya kupasında iyi iler başarmış mı? ben hatırlamıyorum

bunu da diğer topicten kopyaladım elimi yormıcam yorgunum vallahi.

;D

Simaoda geldi

Arkadaş baya hararetliymiş heralde
Salladığı adamlara bak Deco,Pepe,QUARESMA,Simao :D

ilhan mansız_melis

Uyuz oluyordum onun bazı yazılarına ya :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.