Ana Menü

Sizin İçin Euro 2008'in favorisi kim ?

Başlatan RCA, Mayıs 07, 2008, 16:47:26

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

bizim en ıyı oyuncularımız nerde oynuyo vıllereal mıddlesboro newcastle falan fılan
ama bı dıger ulkelerın oyuncularına bakın
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

RCA

Alıntı yapılan: Onat_delgadO - Mayıs 12, 2008, 22:39:57
Alıntı yapılan: delgadoO92 - Mayıs 12, 2008, 21:26:48
2002 dünya kupasında çin kostarika japonya senegal brezilya ile karşılaştık yapma arkadaşım göüzünü seviyim bi fransa bi italya yoktu karşımızda.. inandık diyoruz da inanacağız diyoruz bi sebepten dolayı eziliyoruz avrupalılara karşı şuan bi ingiltereye karşı tek bi golümüz bile halen yok.. ki avrupada sükse yapacak bi hareket bekliyoruz yarı final diyorsunuz bence grubu geçmek bir olay olur türkiye açısından .. kaliteli oyuncularımız var hemen hemen ama avrupada böyle oyuncular çok..

nasıl oynadığımızı ve brezilyaya ne şekilde yenildiğimizi çok çabuk unutmuşuz
unutmadım merak etme benim demek istediğim 2. turda yada çeyrek finalde avrupa takımı gelseydi 3. olmamız çok çok zordu..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

RCA

dikkat et o gölge bir gün başına düşmesin denizcim  ;)

ayrıca inanmamak gibi bir cümle de kurmadım bunu gayet iyi biliyosun..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Adriano

Ben isim vermedim ki zaten. İnanmayanlara seslendim.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

kara kalem

kalem sana akan, kara senin sevdan.

Adriano

Öyle demek istemedim Volkan abi.
Türkiye'nin başarısı istenmiyor gibi konuşuluyor. 
Milli Takım'a böyle davranılmasının tek sebebi Terim mi abi ?
Türk halkı desteklemezse, kim destekleyecek bu takımı.

akbaba71

Başarılı olamazdan başarısı  istenmiyor anlamı niye cıkıyor ki keşke bizleri  yanıltsada başarılı olsa ülkemiz.
İnanmayan gölge etmesin lafıda bizim takım başarısız sonuclar aldığında klasik olarak söylenen bir laf halimiz ortada.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

kara kalem

Deniz, burada yeri geldi Beşiktaş'ın kazanamayacağını da belirttik.
ki yeri gelirse böyle düşünülürse tekrardan söylenilirde.
keza ben zamanında Basketbol Takımımız'ın başarılı olmasını istemediğimi dahi belirtmiştim. -konusu açılırsa tekrar belirtitirim-

Ben Milli Takım'ın başarılı olacağına inanmıyorum, daha da ötesi ben Milli Takım'ın tek puan dahi almasını istemiyorum.
Burası Milli Takım forumu olsa illa ki bu şekilde bi' tepki koyabilirsin.
... ama burada sen nasıl ki Milli Takım hakkında ki olumlu düşüncelerini söylüyorsan,
ben de olumsuz fikirlerimi beyan edebilirim pek tabii ki.

kardeşim, ben olamaz ve olmasın diyorum. kimseye bi' gölge ettiğim yok ki.
kalem sana akan, kara senin sevdan.

Anarchy*

Adriano

Kadromuzun fena olmadığını düşünüyorum ben. Başarıya ulaşabilecek kapasitedeyiz bence.
Sonuna kadar inancım tam Milli Takım'a..

Futbol bu şansta olması lazım biraz, biraz şans ve inanç ile iyi yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum.

onaT

Alıntı yapılan: delgadoO92 - Mayıs 13, 2008, 17:37:00
2002 dünya kupasında çin kostarika japonya senegal brezilya ile karşılaştık yapma arkadaşım göüzünü seviyim bi fransa bi italya yoktu karşımızda.. inandık diyoruz da inanacağız diyoruz bi sebepten dolayı eziliyoruz avrupalılara karşı şuan bi ingiltereye karşı tek bi golümüz bile halen yok.. ki avrupada sükse yapacak bi hareket bekliyoruz yarı final diyorsunuz bence grubu geçmek bir olay olur türkiye açısından .. kaliteli oyuncularımız var hemen hemen ama avrupada böyle oyuncular çok..

unutmadım merak etme benim demek istediğim 2. turda yada çeyrek finalde avrupa takımı gelseydi 3. olmamız çok çok zordu..

şimdi takımda teknik direktörde daha iyi tek gereken o zamanki ruhu ve azmi yakalamak o kadar.

MeLo

bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

cArsi_faruk

takimda hic aslen alman olmasada almanya benim favorim
Cocuklar Inanin Inanin Cocuklar Güzel günler görecegiz günesli günler !

RCA

Alıntı yapılan: onaT - Mayıs 13, 2008, 18:49:26
Alıntı yapılan: delgadoO92 - Mayıs 13, 2008, 17:37:00

şimdi takımda teknik direktörde daha iyi tek gereken o zamanki ruhu ve azmi yakalamak o kadar.
evet tek gereken ruh azim inanç ..

That's me.

rebel_1903

fransa daha yakın kupaya bence ama portekiz de olabilir
aklımm nerde kaçırdım seninlee
sorma nerde sorulmaz bu kimseyee

öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksınnn kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksınn offff ulannn offfffffff