Ana Menü

Şampiyon Eczacıbaşı!

Başlatan akbaba71, Mayıs 05, 2008, 21:29:07

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Şampiyon Eczacıbaşı!
Aroma Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde 2007-2008 sezonun şampiyonu Eczacıbaşı Zentiva oldu. Eczacıbaşı Zentiva, Caferağa Spor Salonu'nda Fenerbahçe Acıbadem ile oynadığı play-off final serisinin üçüncü maçını 3-0 kazandı ve seride skoru 3-0'a getirerek şampiyonluğa ulaşmayı başardı.

Fenerbahçe Acıbadem'de kaptan Özlem Özçelik'in özellikle son setteki çabası takımını kurtarmaya yetmezken, sarı lacivertli ekibin başarılı voleybolcusu Kimberly'nin dizindeki sakatlık, takımı olumsuz yönde etkiledi.

Eczacıbaşı Zentiva, final serisinde ilk iki maçı 3-2'lik skorlarla kazanmıştı.

Maçın ardından Caferağa Spor Salonu'nda Eczacıbaşı Zentiva takımı oyuncuları ve teknik heyeti büyük sevinç yaşarken, Fenerbahçe Acıbadem cephesinde üzüntü hakimdi. Sarı lacivertlilerin kaptanı Özlem Özçelik, kaybedilen finalin ardından gözyaşlarına boğulurken, Fenerbahçe taraftarının Özlem'e büyük destek vermesi dikkat çekti.

NANCY ÖDÜLLERİ TOPLADI!

Final serisinin En İyi Pasör'ü Fenerbahçe Acıbadem'den Pelin seçilirken, Eczacıbaşı Zentiva'nın Amerikalı oyuncusu Nancy, En İyi Smaçör ve En Skorer Oyuncu ödüllerini aldı.  Fenerbahçe Acıbadem'den Valeriya, En İyi Libero seçilirken, Eczacıbaşı Zentiva ve Türk Milli Takımı'nın oyuncusu Gökçen, En İyi Blokör ödülü aldı.

05.05.2008   

Kaynak : Sporx.com
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

keskinli

Eczacıbaşı ben bildim bileli bu ligi domine ediyor
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

Ben kendimi biLdim biLeLi Eczacıbaşı şampiyon oLuyor.
Bölünür senin için uykular!

BerkAy1903

19o3

gözzde_bjk

3 sene önce Eczacıbaşı-Beşiktaş voleybol maçı için Ayazağa gitmiştim.Öyle bir takım vardı ki sahada Eczacıbaşı'nı yerle bir etmişti.İşte dedim yıllar sonra bu takımla şampiyon olucaz.Ama malesefki voleybol gibi branşlara yatırım yapmayı kendisine hakaret gören yönetim bu mükemmel takımı da dağıtmıştı.Ve o gün kadromuzda olan birçok voleybolcu şimdi Vakıfbank Güneş Sigorta gibi büyük kulüplerde vazgeçilmezler arasındalar.
Kulüpler(kulübümüz) bu branşlara yatırım yapmamayı sürdürdükçe Eczacıbaşı gibi takımlar ligin tozunu attırmaya devam edecekler.Tebrikler Eczacıbaşı umarım bu sene Avrupa da çok daha başarılı olurlar.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!