Ana Menü

Sivasspor

Başlatan Alves, Mayıs 04, 2008, 00:19:09

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alves

Evet arkadaşlar Yiğidolar 05 Mayıs 2008 tarihinde önemli bir maça çıkıyor

Şampiyonluk mücadelesinde uzun zamandır bende varım diyor
Eğer İstanbul takımlarının eğemenliği altında ligimizin geçtiğini düşünürsek Sivassporun şu anki durumda ipi gögüslemesi halinde Trabzonspor dışında bir takımın büyük olma yolunda şansı büyük...
Bu topicin amacı Sivasspor hakkındaki düşüncelerinizi yazmanızdır

Bence Atatürk Stadında da yazdığı gibi Sivasspor u anlatan en güzel cümle

Anadolu nun sessiz çığlığıdır Sivasspor
Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

Non Mollare Mai

Fenerbahçe Gençlerbirliğini her türlü yenecek ve puanını 73 yapacak.
Sivas yendi diyelim puanını 73 yapar Galatasaray'da 73 te kalır.
İkili averajlarla Sivas 3. sırada olacak. Galatasaray'a 3 fark atamaz.
Son hafta Fenerbahçe Trabzon deplasmanında puan kaybedecekte Galatasaray sahasında Oftaş'a kaybedecekte Sivas maçını kazanacakta şampiyon olacak. :)
Çok zor bence.

Galatasaray Sivas'a yenilmez ve şampiyonluğunu ilan eder.
Ama buraya kadar gelmeleri ve 3 büyüklerle başa baş mücadele etmeleri takdire şayan bi durumdu.
Helal olsun.
edit

carsi52

Sivas şampiyon feLan oLma şansı daha kaLmadı.
AnıL açıkLamış herşeyi zaten buraya kadar geLmeLeri biLe büyük bir başarı.
ama umarım geseye yeniLirLer bizde ankaragücünü yenip UEFA'ya katıLabiLiriz inşaLLah.
Bölünür senin için uykular!

akbaba71

2 maçta 8 averaji kapatabilirmiyiz bu forvet eksikleriyle zor inşallah sivas fazla gol yer  :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Cem Goren

bu maçta sivas kazanabilir ama 3 fark zor olurda bugün sivas kazanırsa fenere altın bi fırst daha sunulur
ama buraya kadar gelen sivassporu tebrik ediyorum
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carlito1903

İyi de Kaan Sivas gs ye yenilse, biz a.gücünü yensek yine de 3. olamıyoruz...
90+5 de Sivas'tan yediğimiz gol bize çok pahalıya malolacak...

Sivas'ı tebrik etmek lazım buraya kadar iyi geldiler, bugün de hiçbişey belli olmaz yenip olayı son haftaya bırakabilirler...
İçerde fb ye bize yenilmeseler rahat şampiyon olurlardı...

Anarchy*

Bu bütçeyLe buraya kadar geLmeLeri biLe mucizeydi.
TebrikLer demekten başka yapcak bişey yok.

akbaba71

Şampiyon Sivasspor!
Turcell Süper Lig'de şampiyonluk yarışı nefes nefese devam ederken, PAF Ligi'nde şampiyon belli oldu. Süper Lig'de de şampiyonluğu kovalayan Sivasspor'un PAF Takımı 33. hafta mücadelesinde takipçisi Galatasaray ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan etti. Bu sonucun ardından puanını 70'e yükselten Sivasspor PAF Takımı, son haftaya en yakın rakikibi 64 puanlı Galatasaray'ın 6 puan önünde girerek mutlu sona ulaştı.

04.05.2008   

Kaynak : Sporx.com
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

levent1903

Bu sene Sivassporu, göstermis oldugu performansdan dolayi tebrik ediyorum.
Sampiyon olacaklarina inanmiyorum ama Lige baya renk kattilar, herkesi sasirttilar.
herkes 2. devrede düsüs beklerken, onlar yollarina devam ettiler. 3. bitirirler ise Ligi büyük bir basari elde etmis olurlar. gelecek sezon bunun devamini diliyorum ( kendim pek inanmasam bile ).

Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

onaT

sivası başından beri sevmedim sevmeyeceğimde.

trabzondan ALDIKLARI ! 3 puan sayesinde önümüzdeler

bizi 8-0dan sonra o halimizle anca son dakikada verilmeyen kırmızı kartın ardında yenebildiler

diğer tüm 4 büyük takımlara yenildiler.

güzel futbol falan oynadıkları yok, şişirme toplar, son dakika golleri defans hatalarından gol atabiliyorlar

şampiyonlar ligine gidip rezil edeceklerdi bizi neyseki gitmiyorlar.

kimseye örnek olacakları falanda yok kimse "oo sivas şampiyonluğa oynuyor öyleyse benden oynayım" diyip milyonlarca dolar borca girmez

dar bütçeli olduklarına da inanmıyorum şu ana kadar kimi istedilerse alıp kimseyi verme durumunda kalmadılar.

ne olursan ol başımızdan git sivas!