Ana Menü

Söyleşi Cevapları Akbaba71

Başlatan akbaba71, Nisan 30, 2008, 17:44:35

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

@simurg
1 bahdır kimdir nasıl birisidir bize kend,ini anlatır mısın?
2 hiç herkesin içinde ağlamak istedin mi
3. Neden beşiktaş?

1-İstanbul Bahçelievlerde oturuyorum.18 yaşındayım almanca yabancı dili olan bir okulda okuyorum (öğrenemedim ama olsun  :) ) .Hafta sonları arkadaşlarla top oynayan ayda bir sinemaya giden hayatının önemli bir bölümünü beşiktaşa ayıran bir insanım  :D . Güncel olayları cok yakından takip ederim siyasi konularla ilgilenmeyi severim.müzik spor ve sinema olayına Gökhanın yazdığı sorularda cevap vericeğim için buraya yazmıyım .
2-Çocukluk dönemimi saymazsak bugüne kadar hiç ağlamadım bir kere ağlamak istemiştim ondada cam kardeşimin bileğine yakın biryeri kestik aşırı derecede kan akıyordu o gün ağlamak istedim ama ağlıyamadım o günden sonrada ağlamaya calışmadım hiç ben ağlamanın sorunlara çözüm olduğuna inanan bir insan değilim o yüzdende ağlamadım  :)
3-Beşiktaş bana diğer 2 sinden her zaman farklı geldi biliçli olarak 10 seneye yakındır tutarım ve hep hakkı yenen takım olmuştur.
Futbolcuların hırsı ile efsane olmuştur bizim kulubümüzde Pascal,İlhan gibi adamlar yıllar gecsede unutulmayacak
Stadında gereksiz yere rakip atıldığında eyyamcı hakem diye bağıracak taraftarı Kaz Dağının kazılmasına ,ülkede nükleer santral yapımına karşı olacak ,hasankeyfin sular altında kalmasına engel olmak isteyecek.81 ilde kan bağışı yapacak taraftarı bizi diğerlerinden ayrı kılıyor.Acılara bu kadar alışmasına rağmen futbolcuya saldırmaması (kezman olayından sonra taraftarımızla birkez daha gurur duydum ).
Kısacası aslolan hayatsa hayatta Beşiktaş  :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@carlito1903
1.Elinde imkan olsa deseler ki istediğin 3 topçuyu alabilirsin, kimi alırdın Beşiktaş'a ?
2.En büyük hayalin nedir ?
3.Hayatında hiç keşke dediğin bi olay yaşadın mı ?
1-Kaleye Buffon defansada Ferdinandı alıp arkanın güvenliğini sağlardım (sol bek alıcaktım ama iboya kıyamadım  :D ) madem para var birde Christiano Ronaldoyu alırdım forma satışları patlasın  :)
2-Dünyayı dolaşmak istiyorum birde o ülkelerin özel derbilerini izlersem oh ne ala  :D (Boca -River Lazio-Roma diğerleri olmasada olur  :P )
3-Keşke demenin yersiz olduğunu düşünüyorum olan artık olmuştur ama keşke zamanımı daha dikkatlli kullansım bazen cok boşa vakit harcarım .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@levent1903
1 - kendi gelecegin hakkinda planlarin / düsüncelerin neler ? kendini 10 sene sonra nerde görüyorsun ?

2 - Besiktasin ( futbol ve diger branlsarda ) sence eksikleri nerde, neler degismesi gerek, sen ne yapar idin   
     imkanin olsa idi ?

3 - bir gün dünya hakimiyeti sende olsa neleri degisitirisin ?

1-Edebiyat-Sosyal okuyorum.Turizm işletme okumayı düşünüyorum şimdilik 10 sene sonra kendi şirketimi kurup kravat takmadan calışmak istiyorum  :)
2-Futbolla ilgili hemen hemen herkesin fikirleri olduğu için onu kısa kesicem
Öncelikle klübu hersene sonu futbolcu yağmurunu tutan menejerlerden arındırırdım(alınan oyuncuların pek coğu menejer kazığı)benimle paralel görüşte olan insanlardan oluşan bir transfer komitesi kurup başınada kendim gecerdim gereksiz catışmaları engellemek için.Futbolcuların parasını ne olursa olsun ödemeye calışrdım sadece akıllarını top oynamaya vermesi için hocayada başarısızlıkta arkasında olduğumu ve bana güvenmesi gerektiğini söylerdim.
Diğer Branşlara gecicek olursak Beşiktaş Yönetimi bütün branşlarda oyuncu maaşları ve bonservisleriyle birlikte tahmini 50 milyon euro civarı para harcaması ayırmıştır sene başı planlamsında  bunun 42 milyon kadarı futbol 5 milyonu erkek basket kalanlarıda diğer amatör branşlara olmak üzere.Yapılan gereksiz transferler ve fifaya olan borç ödemeleri yüzünden futboldan doğan para acığı bazı branşlarda maaş ödemeyerek kapatılmaya calışıldı (bayan basket yarı  finalde gsye elenmemizde para sorunuda önemli etken vanessa haydenin facebookta iletisinde beşiktaş paramı ver yazıyordu seride vanessa yokları oynadı)mutlaka ekonomik olarak taviz verilmemeli diğer branşlarda zaten oyuncular futbola göre cok düşük maaşlar alıyorlar birde onlarda ödenmediğinde özellikle yabancı oyuncular benim burda ne işim var moduna giriyor ve başarısız olunuyor.Birde branşlarda mali olarak istikrar sağlanmalı geçen sene 1-5 milyon euro civarı bütce ayırılan baskete bu sene 5 e yakın bütce ayırıldı şampiyon olamazsak yine bütce düşürülecekmiş.bunlarda başarıyı engelliyor.
bilet fiyatları konusunda da mutlaka birşeyler yapılmalı fb bu sene en önemli maçını 1 lira oynarken biz 25 liraya oynadık lig maçlarında biletler 10 lira büyük maçlar ve avrupa maçlarını cıkarırsak salonda 300 civarı biletli seyirci var 3000 ytl gelir demek bunun klübe bir katkısı olduğu sanmıyorum 5 liradan 600 kişi gelse yine aynı parayı alırsın ama takıma destek artar amatör branşlarda takıma destekle başarıda biraz paralel (destek gecen senelerden az olsada bayan baskette akatlarda bir kere kaybettik)
inönüde maçlardan önce ve sonra yapılıcak anonslarla maça gelicek kişi sayısı azda olsa yükseltilebilir.
3-Madem dünyanın lideri benim öncelikle adaletsiz gelir dağılmını değiştirirdim Lüksemburgda kişi başı gelir 55000 dolar civarıyken sudan somali de 100-200 dolar aclığı önlemede biraz başarılı olurdu heralde.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@Malatya Kartalları!
1.Hayatın boyunca asLa unutamayacağın bi insan var mı ?
2. Beşiktaş gerçek manada senin için ne ifade ediyor?
3.Şuan Transfer komitesinde oLsan getirmek istediğin iLk 3 oyuncu kimLerdir? Neden ?
1-Mahalleden arkadaşım Merti unutamam heralde 18 yıldır beraberiz birlikte büyüdük şuanda Adıyamanda okumasına rağmen sürekli gelmeye calışır hayatımda yeri ayrıdır onun.
2-Beşiktaş benim için hayatın anlamı desem mübalağa yapmış olmam heralde günümün yarısı onla geciyor hafta sonu kazanırsa pazartesiye güzel başlarım kaybederse yüzler asık olur.seninle ağlarım seninle gülerim sözleri anlatır heralde bu durum bazen düşünüyorum beşiktaş olmasa ne olurdu diye cevap veremiyorum kendime :)
3-Stopere songu alırım hazır gs servetle emre yi oynatıyor ve songun kontratı bitiyorken song türkiye ligini tanımasından dolayı alışma sıkıntısı cekmez vede tecrübe abidesi
Yattaraya alırdım onun 3 büyüklerden birine gelirse istikrarlı bir oyuncu olabileceğini düşünüyorum yetenek olarak zaten muazzam bir oyuncu
Hakan Balta ya da Gökhan Gönülden birini alabilirsem alırdım .ikiside genç ve oyunlarını geliştiren oyuncular serdar la cisseyi ön libero olarak oynatırdım o yüzden bir sağ bek lazım   :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@Smyrnian Senna
1 - KralKartal'la tanışman nasıl oldu ? Forumda şova kaçmayıp duruşunla sevilen birisisin. En azından benim düşüncem bu yönde.
Forumda sevmediğin şeyler olupta hiç soğuma noktasına geldin mi ?

2 - Neden Akbaba ? Sevdiğin bi hayvanmıdır veya bi anısı mı var ?

3 - Hayatın boyunca en büyük rezil olduğun olay nedir ?

1-Eğer duruştan kasıt olarak Başkanın Beşiktaşlı duruşunu kastedmiyorsan teşekkürler  :) .Eve internet girince hemen beşiktaş marşlarını indirmeye başladık haliyle bu sitenin medya bölümünden de marş indirmek içinde üye olmak gerekiyordu öyle üye olmuştum (ilk marşlarım made in duru dur   :)  ) İlk bir ay falan nadir girip bir şey yazmadım sadece yazılanları takip ettim .sonralı konu falan actım yorumlarada başladıktan sonra bir daha forumdan cıkamadım ilk girdiğim site genelde burası oluyor.(yeni gelen ve gelecek arkadaşlara tavsiyem biraz forumu inceledikten sonra yazmaya başlarsanız daha kolay adapte olursunuz   :) ).Hiç soğuma noktasına gelmedim ama secimlerde birara herkesin ceza alması can sıkıcıydı neyse 5 yıl rahatız artık  ;D
2-Counter Strike oynarken bir isim arıyorum kendime illa hayvan olsun diye düşünürken kartal ,şahin derken aklıma AKBABA geldi.Leşci bir hayvan olmaması bakımından oyunada uygundu (milleti vurunca baya güzel oluyordu :) ) onu secmiştim bir kaç girdiğim yerdede bunu kullanınca heryerde aynı nicki kullandım unutmayım diye
3-Allaha şükür bugüne kadar büyük bir rezilliğim olmadı ama gecenlerde olan bir olayı anlatıyım.
Edemi Metinler dersindeyiz.Hocamızda Okulun müdürünü sınıfta cıt cıkmıyor ,arkadaş konuyu okuyor konu kuşlar ağaçlar tarzı bir konu benim konuyla alakam yok dalmışım hayal alemine neyse hoca dinliyormuyuz diye soru sordu şiirde fıstık diyerek  ne kastedilmiş (tabiki fıstık ağacı )benimde müdürün dersinde cevap verme alışkanlığım olmamasına rağmen arkadan kadın diye bağırmam sınıfı kopardı  :). Sonra müdür yanıma geldi baya sağlam bir fırca cekti okulda birkaç gün sapık diye baya makara yaptılar ama unutturduk cok şükür  :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@CooLDumaN

1] Şu ana kadar yaptığın bir çılgınlık?
2]Hiç aşık oldun mu?
3]Sevdiğin kız için neler yaparsın?

Fazla özel olduysa politik cevaplar verebilirsin(ör: S-sevdiğin kız için neler yaparsın? C-Herşeyi  gibi   )
1-Bugüne kadar büyük bir cılgınlık yapmadım ama her hafta sonu 2 sibirya kurdu ve bir normal köpeğin (cinsini bilmiyom :) ) olduğu yerde köpeklerin bizi her hafta maç öncesi ve sonrası kovalamasına rağmen bıkmadan maç yapmamızın yeteri kadar cılgınlık olduğunu düşünüyorum bir gün bizi yakalıyacaklar işte o zaman cok gec olacak  ;D
2-Hayır.
3-Şimdi vericeğim cevap bol keseden atmak olacak en iyisi yaşadıktan sonra konuşmak bu konuyu  :)
@keskinli
-keskin ilcesi senin icin ne ifade ediyor?
-besiktas taraftari söylemlerine yani kendi tariflerine uyan bi taraftarmi?besiktas taraftari hakkinda düsüncelerin nelerdir?
-hayatinda önem verdigin kisiler ve olaylar nelerdir?
1-keskin benim için cok özel bir yer 18 yıldır yazlarında sürekli gidip en az 1 ay kaldığım cocukluğum gectiği yerler keskin çarşıda dolaşmak yeğenlerle top oynamak falan özel şeyler ahmet abi en iyi sen bilirsin bunu (karıştırana gittin mi ahmet abi gitmediysen tavsiye ederim hayvanat bahçesi ve piknik alanı insanı cok rahatladan güzel bir yer )
2-Taraftarımızın özel olduğunu düşünüyorum insanların sesini duyuramadığı bazı olaylar gündeme getiriyorlar.Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veriyorlar.(en son denizli çarşının feridun düzağaç konseri ve gelirleri çocuk esirgeme kurumuna bağışlaması gibi ).Sinan Engin göreve gelmesi döneminde bir takım hatalar yapıldığı düşünüyorum.Enginin istenmediği pankartlarla dile getirildikten sonra arkasında durulması gerekirdi.İnşallah manisa maçı ve gelecek sezonda cok daha iyi bir taraftar görürüz.
3-Ailem ve arkadaşlarıma önem veririm.Babamın bir rahatsızlığı vardı onu atlatması ve Liselere Giriş Sınavını kazanmam önemli olaylardı.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@Buz
1- Müzik tarzın nasıLdır. KimLeri dinLersin, kimLeri hayatta dinlemezsin
2- En sevdiğin spor daLı nedir; seni o branşa çeken nedir?
3- ve fLim.. Seni ençok etkiLeyen fLimi öğrenebiLir miyiz  bide korku-komedi-dram vs. tarzını söyLe arkadaşım (:

müzik, spor, sinema

1-Türkçe olan her şarkıyı dinlerim hemen hemen .Duman,Gripin,Emre Aydın,Sezen Aksu dinlerim genellikle.Türküleride Neşet Ertaştan dinlerim  :).Rap ve metal dinlemem kim olursa olsun (gerci Metallicadan Nothing Else Matters i dinledim ama istisnalar kaideyi bozmaz  :) )
2-Futbol hız,mücadele ,teknik ,sertlik,rekabet bunlar benim hoşuma gidiyor iyiki varsın futbol   :)
3-Babam ve Oğlum cok hoşuma gitmişti.Dram tarzı gittiğim tek film zorla gitmiştim ama cok etkileyici bir filmdi .
Tarihi filmleri izlemeyi cok severim daha dün Cengizhanı izledim mesela vizyona bu tarz filmler girdiğinde kacırmamaya calışırım.(korsanını alırım tabi  :) )

Soru soran sormayan herkese teşekkürler
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Simurg

teşekkürler bahadır güzel bir söyleşi olmuş :)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

carlito1903

Non Mollare Mai

Teşekkürler Bahadır.
Sınıfta ki tepkin de güzelmiş. :D
edit

Delirdik

Teşekkür ettik

nasıL aşık oLmadın orasını kestiremedim vaLLa (:
gönLü kaymaz mı insanın birisine hiç :)
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

NoPasaran

ne zaman soruldu ne zaman cevaplandı
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

sen bilmiyosan ben hic bilmiyorum volkan
maglum yoktum soruda soramadim :(
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

özel mesajla uyarılsaydık keşke :(
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

:ahaha adminler böyleyse üyeler ne yapsın ;D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

keskinli

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Mayıs 01, 2008, 17:15:57
ne zaman soruldu ne zaman cevaplandı
admin-mod bölümünü biraz daha iyi takip etmeni tavsiye ederim volkan :oklava
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

keskinli

cok güzel bi söylesi olmus bahadir,yüregine saglik
yazi yazma seklinde cok güzel
karistiran parkinida iyi bilirim ve severim fakat o parkin yapilmasinda cok kötü olaylar döndügü icin orayi gördükce üzülürüm
insaallah bir gün keskinde görüsmek nasip olur

NoPasaran

Alıntı yapılan: Simurg - Mayıs 01, 2008, 17:33:25
:ahaha adminler böyleyse üyeler ne yapsın ;D

3 forum yüzünden beynim döndü ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

akbaba71

Yorumlar için teşekkürler karıştıranın yapımındaki olayların koray aydınla alakası var dimi ahmet abi
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

keskinli

Anarchy*

GüzeL bi' söyLeşi oLmuş bahadır.