Ana Menü

ASY'de pkk renkleri

Başlatan Non Mollare Mai, Nisan 28, 2008, 15:55:43

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Fenerbahçeli taraftarlar, dünkü derbide sarı-kırmızı-yeşil renkli pankart açan Galatasaralıları ağır bir şekilde eleştirdi.

Fenerbahçe'nin internetteki en büyük taraftar gruplarından birisi olan Antu.com'da 'Ali Sami Yen'de PKK renkleri, Galatasaraylı şehitlerin kemiklerini sızlattılar' yazısı ile söz konusu pankart şov resmedildi.

İŞTE antu.com'un girişine konulan o fotoğraf

Hürriyet gazetesi yazarı Ercan Saatçi de bugünkü yazısında, Galatasaraylı taraftarların açtığı pankartı eleştirdi. İşte Saatçi'nin o yazısı

Sarı kırmızı kartonları anladık da yeşil ne oluyor?

Fenerbahçe'nin başlattığı bir çok aktivite diğer kulüpler tarafından da takip ediliyor ... Fenerbahçe taraftarı, her türlü özel karşılaşmada mutlaka tribünlerde bir aktivite yapar. Buna özen gösterilir. En ince ayrıntısına kadar düşünülür... Güzel ve manalı bir fotoğraf çıkar ortaya ...

Dün, hemen Fenerbahçeli taraftarların oturduğu kale arkasındaki G.Saraylı taraftarlar da bu derbi için bir organizasyon yapmışlar... Üstelik oldukça renkli bir karton gösterisi organize etmişler ! Sadece renklerle ilgili biraz kafam karıştı... Sarı ve kırmızı kartonları anladım ama yeşil rengin sarı kırmızıyla aynı tribünde olmasını anlayamadım? Arada biraz da beyaz renkli kartonlar vardı... Meksika bayrağı desem sarı var o yüzden değil... G.Saray'ın renkleri desem o da değil, yeşilin ne işi var orada ? Anlayamadık... Maçtan önce F.Bahçe taraftarının o trübüne yaptığı tezaruhatı yazmayacağım, ama manidardı doğrusu...

Bu arada Galatasaraylı futbolcular sahaya "Burası Samiyen burda küfür yok !" Pankartıyla çıktılar. Ama nereye ve neye kadar ? Fenerbahçe stadındaki genel teammülleri yakalar mı bu rica acaba? Futbolcuların elinde ki pankart, sanki bari bu maçlığına küfür etmeyin, ceza yemeyelim der gibiydi. Ben o pankartı öyle okudum.

Vatan

Saçmalığın Daniskası. Gerizekalı herif.
Ultraslan'dan güzel kontra geldi ; www.ultraslan.com

Kontra gelmesine geldi de Türk futbolunun iki çınarının taraftarlarının birbirlerine attığı suçlamaya, ithamlara bakın.
YAZIK..
edit

Bircan*

Saçmalık gerçekten ya.. fnerbahçelilerin çirkefliği.. yenilginin üzerini örtmeye çalışıyorlar
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Alves

Ayıptır
Valla sadece Fener olduğu için söylemiyorum böyle bir suçlamayı Galatasaray bile yapsa çok büyük terbiyesizlik
Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

Cem Goren

bu tür bi durumda böylesine bi suçlama ve bunu yapanlarda ülkenin 3 büyükler diye tabir edilen takımları
gerçekten çok yazık
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Bircan*

Alıntı yapılan: cem_goren - Nisan 28, 2008, 16:32:43
... ülkenin 3 büyükler diye tabir edilen takımları...
üç büyük yok !!!!!
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

akbaba71

street fihter da chun lee sarı lacivert kız feneri temsil ediyor kende sarı kırmızı gs yi temsil ediyor ken aduket atıyor ve fener nakavt oluyor olay bu ama bunu pkk ya nasıl çekmişler sadace helal olsun diyorum  :alkis
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Cem Goren

alakaya maydonoz dedikleri bu oluyor herhalde

erdibatmaz

Alıntı yapılan: akbaba71 - Nisan 28, 2008, 16:44:08
street fihter da chun lee sarı lacivert kız feneri temsil ediyor kende sarı kırmızı gs yi temsil ediyor ken aduket atıyor ve fener nakavt oluyor olay bu ama bunu pkk ya nasıl çekmişler sadace helal olsun diyorum  :alkis

harbiden öyle :D
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

lambkuzu

işte Türkiye'nin hali bu herşeyden bi mana çıkarmaya çalışıp rakipleri aşağılama peşinde koşuyor herkes. Bu niyet okuyuculuğundan vazgeçsek iyi olacak... Ercan Saatçiye de ayrıca yazıklar olsun. Tamam bizler Galatasaray ı Feneri sevmeyiz ama o formalara ayrıca bu ezeli rekabeti yaratan ve şimdi hakkın rahmetine kavuşan o büyük insanlara sonsuz saygımız vardır. Beşiktaşlı bu ahlak üzerinden ayrılmaz... (Diğer takımların şuanki yöneticisi, topçusu ,yazarı, şakşak çısı bizi ilgilendirmez onlara saygım yok benim.)
Hayatı süsledik izharı ittihatla bugün,
Yolunda gençliğin ulvi değil miydi birleşmek.
Sebatı bayrağımız yaptık, i'tilamız için
Neticesiz ve boş olmaz sebatla hiçbir emek.
Dakikalar bize bir nağbe nişad olsun.
Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun

bahadıR

ulan bu fenerliler öldürecek beni ya :D
yenilgiyi unutmak için neler yapıyolar
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

Cem Goren

bu kadar olayları saptıran bi TOPlulk yoktur herhalde başka

keskinli

derbilerin derbisini oynayan takimlarin taraftari bunlar,fazla görmeyin ;)
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

KeePSaKe

rezillikten başka birşey değil
Since 1903

carsi52

YeniLgiyi ört bas etmeye çaLışmışLar akıLLarı sıra :)
Bölünür senin için uykular!

onaT

o kontra ne öyle ya şaka gibi o kadar mal bir kontra görmedim