Ana Menü

Etoo da son noktayı koydu:'Ayrılmıyorum'

Başlatan carlito1903, Nisan 22, 2008, 19:14:02

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Samuel Eto'o İspanyol radyolarından Cadena Ser'e yaptığı açıklamada seneye de Barcelona'da olacağını ve geçen gün iddia edildiği gibi kesinlikle kulübünü ayrılmakla tehdit etmediğini belirtti.

Kamerunlu yıldız şöyle konuştu : "Tepkilere anlam veremiyorum. Ben çocuklar için yapılmış bir etkinlikte bazı sorulara içtenlikle cevap verdim ancak hiçbir zaman kulübümü terk edeceğimi söylemedim. Tamam, Barcelona'nın durumundan memnun değilim ancak tehdit etme gibi bir durum olmadı."

Ayrıca Eto'o, önümüzdeki sezon da Barcelona'da olacağını ve bu sefer sezona daha iyi bir giriş yapacağını söylerken, Barcelona'da zirve yaptığını söylerken de Barcelona dışında İspanya'da sadece Mallorca'da forma giyebileceğini ve örnek olarak Real Madrid'de kesinlikle forma giymeyeceğini söyledi.

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carlito1903

BJK_06

yok yaa...eto'o ya demişdir aiz çık böle demeç verde bvasın yazmsasın falan fişlan diye...

koca türk basını yalanmı söyleyecek şimdi

carsi52

AsLında fenere geLiyodu ama kezban istememiş.
Bölünür senin için uykular!

Bircan*

UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]