Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugur24

bir konu bulun hadi muhabbet edelim.. ;D

eyup1903

konu çokta kimse katılmıyor ki
mesela ezikbahçe maçı satın mı aldı evet aldı

ugur24

heralde aldı..cümle alem biliyo bunu..yenilen goller resmen komedi..levent kızıl çok karaktersiz bir insan..

eyup1903

onun karakterine dicem şimdi ama ceza alacam gerisini anladınız siz

bu kadar komedi mi olur ya hadi diğerlerini anladıkta bizden giden sinan la eser i anlamdım bari onlar yapmasaydı yaaaa

dishi_eagle

para her kapıyı açabiliyomuş :D

ugur24

bu maçta fenerin puan kaybedeceğini beklemiyodum ben zaten..asıl zor maçları bundan sonra başlayacak..sırasıyla kayseri , antep , inönü ve sami yen..kayseri satmaz maçı merak etmeyin..

eyup1903

onlarda demek ki gerçek bi beşiktaşlı değilllermiş
bursa fenere yattı ama bakın bize karşı nasıl oynayacaklar ölümüne walla benim en kortuğum maç bursa deplasmanı

eyup1903

Alıntı yapılan: ugur24 - Mart 19, 2007, 13:44:28
bu maçta fenerin puan kaybedeceğini beklemiyodum ben zaten..asıl zor maçları bundan sonra başlayacak..sırasıyla kayseri , antep , inönü ve sami yen..kayseri satmaz maçı merak etmeyin..

inönüden çıkış yok kayseri de bi güzellik yapar ama cimbomu sanmıyom bi şey yapacağını

ugur24

galatasaray bırakmaz o maçı fenere..ne kadar kötü durumda olsalar bile en kötü berabere biter bence..

eyup1903

inşallah öle olur ama ben çok korkuyom bursa deplasmanından bize karşı nasıl oynayacaklar göreceksiniz

ÇarşıOrdu

Bursadan da bu beklenir zaten
dünya yerinden oynar dünya bursadan adam çıksa
Alem Biter,
Ortam Biter,
Hayat Biter,
CARSI BITMEZ

eyup1903

aynen öle walla karaktersiz insanlar ne olacak şimdi ağzımıda bozamıyorum burada ya neyse

ugur24

o maça kadar puan farkı açılmasın yeter..nasıl alacağımızı o zaman düşünürüz..

eyup1903

öle olur açılmazda tek bi yolu war bursayı yenmenin bizimde oraya gitmemiz başka türlü olmaz

canmert