Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adriano

Valla erdem senin adına bayagı uzuldum ya zor bi şehir heralde :(
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

cool23

cool23

cıldırt bızı delırt bızıııı alkmaaaaarrr

dejembeji

walla bnde sımdı okudum anlamadım nasıL oLuor boyLe yaa mafya işi falan mıı ne kotu bısey yaa aman kardesım dıkkat et kendıne

ugur24

dikkatli ol erdem..seviyoruz seni..sana zarar gelmesin.. ;)

cool23

alllah bereketını arttrsın ... mac 3-3 bıttı.. usaklı kardesıme uzuldum... dıkkat et kardesh allaha emanet ol...

Adriano

3-3 te iidir ya az sonuçlu beraberlikle falanda çıkar Alkmaar ama bence kendi sahasında yener Alkmaar.. ;D

eRe

valla mıllet anlamıyorum nası bu kadar cesurca davranabılıyorlar.sıze tek bı ornek verıcem egemen dıe otobus sırketının sahıbını oldurmek ıcın 3 kırmızı ısıga vurucu yerlestırılıyor ve araba 3.kırmızı ısıkta durduruldugunda araba taranıyor.burası kucuk bı sehır ve 2 caddesı var.bu 2 caddede de bu kadar rahat adam oldurulebılıyorsa arasokaklara gırmek cesaret ıstıyor.neyse ıcınızı sıkmıyım aksam aksam.alıstık artık onumuzde adam oldurulmesıne herkesın sadece ızlemesıne.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

dejembeji

waLlahı anLamıorum kucucuk sehırden bahsedıorsun yaa .onu gec bu kadar rahad adam oLdurmek basit mii yaa kardes ksra bakma ama sızın yerde ırak gıbı onune geLEnı vuruoLar...polis faLan ne iş yapıor sızın orda?

Adriano

Erdem kardeşim valla dikkatli ol senin gibi beşiktaşlılar bize lazım kardeşim..

eRe

polıs napıyo soleyım mı.sokakta havaya ates attıgını dusunerek saga sola ates sıkıp katıllerın pesınden kosmaya calısıyo.tabı gobeklerını tasıyabılırlerse
www.erdemeksi.com

eRe

Alıntı yapılan: Adriano 1903 - Şubat 14, 2007, 22:08:07
Erdem kardeşim valla dikkatli ol senin gibi beşiktaşlılar bize lazım kardeşim..

saolasın kardesım.ancak benı korkutan bana bısı olması degıl cevremdekılere bısı olması.
www.erdemeksi.com

dejembeji

bn oyLe polisin.. ne kadar korkunc bıey yaa onunde adam tarıyoLar ve sen hıcbir mudahaLe yapmıyorsun yapamıyorsun !erdem sızın oranın nufus kac?

eRe

137bın nufuslu
ayrıca nufusa gore en fazla araba usakta
nufusa gore cınayette ve fuhusta 2.
www.erdemeksi.com

dishi_eagle