Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

19caner03

neyse arklar ben cıktım maca kacıom kıb allaha emanet olun gorusmek uzere

ugur24

aleykümselam..yaklaşık 2 saat kadar önce capitol'ün önünde türkiye'nin en nefret edilen adamını gördüm sizce kimdir ?  ;)

19caner03

bu arada actgım konuyu sılersınız sevınrım kombıne dıye topıc actım ok

2 dia 2 muerto

Unforgiven

Alıntı yapılan: Palermo! - Ocak 31, 2007, 17:25:24
Saol abi iyiyiz biz sen nasılsın...Hastalık nasıl
YAtıyoruz hala hastanede çıkamadık hala ?? sen nasılsın

Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

2 dia 2 muerto

Abi beni hiç sorma ya annemin memletine gittik Rize'ye özledim ya inönüyü maçları kacırıyorum.Tek tesellim 2 hafta sonra rize fb ile mac oynayacak.
Abi bisi sorcam bu doktorlar senin hastalıgına teşhis koyamadılar mı

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

2 dia 2 muerto

ugur24

ajdar değil bee.. ;D özellikle beşiktaşlıların nefret ettiği birisi..

Nazli_

2 dia 2 muerto

Şu tigana gitsin diyen köşe yazarımı...Adı neydi unuttum ya...

Unforgiven

Ya bi ton kan aldilar beklıyoruz bırakmıyolarda bişey yok diyolar,ağrim oluyor gece sabaha bi daha bende anlamdım onlarda birakmadı anlamdım. Doktor la papaz olduk ya gecen hafta pazar günkü maçta bugun nasıl izliecem bilmiyorum bakacaz bir şekilde yapacaz olamdi yine kacarım deyip öle izlicem  ;D

Alıntı yapılan: ugur24 - Ocak 31, 2007, 17:33:51
ajdar değil bee.. ;D özellikle beşiktaşlıların nefret ettiği birisi..
Kazım kanat
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

ugur24

tümer de güzel düşünce ama o değil..artık onun babası sayılır.. ;D

Unforgiven

Nazli_