Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

ya ben beşiktaş tribün videolarını yada eski maçları izlediğim zaman neden tüylerim diken diken oluor
böle içimde bişi hissediorum
Allah kitap Beşiktaş

Unforgiven

Sadce sen değil bende aynı olyorum seviyoruz kardesım ondandır ağlıcak gibi oluyorusn,yada göğsunde bir ağirlik oluyor derin derin nefes alınca geciyor mu :D ?
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

CHEm !

böle kalbim tıkanıo derin nefes alınca rahatlıorum
içimde böle ince bişi oluo snra tüylerim diken diken oluo
çok değişik ya
en sevdiğim kız arkadaşımı görünce bile böle olmuo
Allah kitap Beşiktaş

Unforgiven

O zaman en sevdiğin kız arkadaşin değil,beşiktaşı daha çok sevıyorsun :)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Adriano

İşte abicim buda bizim farkımız Herkes Sever Biz Taparız.. En Buyuk AŞK BeşiktAŞK..!!
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Anarchy*

Unforgiven

a.s hoşgeldın kardeş napalim oturuyoz romantık romantık camdan bakıyoruz elimizde cayımız :D sen nasılsın ne yapıyorsun :D

Brestgerfich

Cem şu imzandaki ''Beşiktaş sen bizim allahımızsın !'' sözünün yanına bu görüşe Gökhan katılmıyo ya da Beşiktaş Sen Benim Allah'ımsın yazar mısın ? Ne kadar aşk içinde olsakta sonuçta olmuyo abi.
Bence değiştir yani bi kardeşin olarak önerim bu.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Unforgiven

Brestgerfich

Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Unforgiven

İyi nasıl olsun ya uğrasıyoruz öle halsızlık var üstümde hasta olucam galiba :)

CHEm !

Alıntı yapılan: Miraculous Omen - Ocak 27, 2007, 17:30:20
Cem şu imzandaki ''Beşiktaş sen bizim allahımızsın !'' sözünün yanına bu görüşe Gökhan katılmıyo ya da Beşiktaş Sen Benim Allah'ımsın yazar mısın ? Ne kadar aşk içinde olsakta sonuçta olmuyo abi.
Bence değiştir yani bi kardeşin olarak önerim bu.

kardeşim sadece bi slogan amma taktınız ya
Allah kitap Beşiktaş

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş

cmcpgc

Bu vatan askiyla büyüdük biz anam
Sahip olamaz ki topragima düsman !
Binlercemiz öldük, yine de ölürüz
Yildiramaz kimse iste son sözümüz !

CHEm !

ii senden

dişi kartallar toplanın canım poğaça çekti:):):)
Allah kitap Beşiktaş