Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Tamam başkan ;D Ne biLiyim msj çektim şimdi bakaLım cevaba ne yazcak.. SaoL teymen sen nasıLsın :)
edit

Unforgiven

Hacker olucak adam mause tutşundan belli olur baksana ;D diğer bir olayda babası deli fenerli buda fenerli ya ama ben abisi olarak birazcık etkileme cabalrı içinde olsamda kardesım uzakta olunca olmuyor. ??? sen nasılsın    :bjk2 :haydaaa :haydaaa :haydaaa
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

özLemTA

Alıntı yapılan: Smyrnian Jose - Ocak 20, 2007, 21:25:16
Tamam başkan ;D Ne biLiyim msj çektim şimdi bakaLım cevaba ne yazcak..
ha afferiiin yoLa geLin şöLe :D
git ona git benden seLam söyLe..
aRamasın aRtık hiç beni öyLe,
git ona git benden seLam söyLe,
son pişmanLık fayda etmez git ona söyLeee !!! ;)

dejembeji

yaa smyrnian bn sana gecende bı msj attım ama sen oraLı bıLe olmadın bıesy sormusdum..nıck degısıqLi. iLgiLi ama cvp yazmadın... ınsan bi bisey yazardı oluor yada oLmuor dıe.. sımdı dıyceksın forumda var o konu dıye orda bıLgıLendırme var dıe  ac oraya bak dıyceksın.. acdım bakdım su anda oLmuormus.. ama ıLerde oLurmu dıe sormusdum.. nyse canın sagoLsun..

SATUKBLADE

Unforgiven

Alıntı yapılan: Smyrnian Jose - Ocak 20, 2007, 21:25:16
Tamam başkan ;D Ne biLiyim msj çektim şimdi bakaLım cevaba ne yazcak.. SaoL teymen sen nasıLsın :)
Mesaj görmedin kusura bakma iyiym sen nasılsın, ben biraz dertli efkarlı bır durumdayım şeytan diyor aç 70 lik devir tek başina sonra gez dolaş diyor ;D
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

dejembeji

sorma be abı aynı bızımde oyLe waLLa bn bjk Li ortanca kardesım gfbLi en kuckde ultrasLan.. :) coq degısıq bi aiLe yapımız var:=) ama ıclerınde bı bjk ve  taraftar hayranLıgı var ne kadar da ınkar ederLerse etsınLer... cok yakaLadm ıkısınıde bıızm taraftarLar vıdeoLarını ızlerken hep ınkar eddıLer waLLa:) ama bızım büyüqLüğümüzü annadıLar:) başa cıkamıoLar bnle:=)

özLemTA

git ona git benden seLam söyLe..
aRamasın aRtık hiç beni öyLe,
git ona git benden seLam söyLe,
son pişmanLık fayda etmez git ona söyLeee !!! ;)

Non Mollare Mai

Unutmuşum kusura bakma çok pm qeLiyor zorLanıyorum hepsini cevapLamakta.. Nick deişikLiği için adminlere sorman Lazım. Benim o yetkim yok ;)
edit

dejembeji

anLadm o zaman sen onLine dn ondansana addım. ne kusuru yaa tmm  bıde admınLere sorayım...

Unforgiven

Öle ya herkes sonunda gercekleri görüyor ve taraftar farkına varıyor ;D sizin alile takım konusnda baya melez ya ama zevkli olur ya biz her türlü avantajdayız ya ;D feneri yendikmi diğer kardesın yanaşir gayseyi yendik mi diğer kardesin yanasır ;D z

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş

husoeagle

aleyküm selam cem
iyilik işte dolanıyoruz forumda sen napıyon

Unforgiven

a.s iyiyiz işte napalim bir tarftan desperado izliyoruz diğer tarftan forumdayız sen nasılsın ;D

CHEm !

saolun bende öle takılıorum
sıkıcı bi cumartesi ya
Allah kitap Beşiktaş