Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

çArþý_ulan

Alıntı yapılan: Unforgiven - Ocak 19, 2007, 21:18:56
Alıntı yapılan: çArşı_ulan - Ocak 19, 2007, 21:16:59
ya çok adi bi herif işine gelmeyenleri atıyo [kufur etmiyelim-otomatik editlenmistir]...

süresiz no post kardesim ;D
İşine gelmeyenleri değil kardes ;) kuralları çok sıkı adamların bende artık bıraktım girmiyorum bayadır ;)

kuraldan değil ya harbiden mal ya...abimi de fenerli diye banlamış...abimde burdaki srdr...onun için bi yazı bıraktım sizdenn bize bölümüne...işine gelmemiş bizide attı...mail attım kaç tane cvp yok...

Unforgiven

puhahaha bilmiorum kardes ama no postlardan sonra yazdıkları güzel oluyor ben okuyorum gülüyorum baya YARATICI ADMİN ;)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

ugur24

SATUKBLADE

ooo uğur seni ne yeşil sahalarda görebiliyoruz nede batak ortamında :D

Unforgiven

Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

ugur24

hoşbuldum teğmen.. kibar feyzoyu izliyodum bide buraya bakiyim dedim..  ;D

Unforgiven

Süper baylırm o filme ben ya halada gülerim. Gazeteci öldü hiç bişey yapamıyoruz kaldık hala çıkamıyoruz :(

ugur24

nasıl yaa ? nerdesinki sen şu an ? galiba yürüyüş varmış taksimde..

Unforgiven

Çalişiyorum ben ya deli oldum..

Yürüyüş var, burası yıldız kaynıyor herkes burda tek yıldızı olan benim görmen lazım burayı ya 2 yıldız, 3 yıldız, bir çelenk 1 yılıdız , bir çelenk 2 yıldız,  bir çelenk 3 yıldız ortalık yıldızdan gecilmiyor yıldızlı bir gece olay çıkarda takviye lazım olur diye beklıyoruz, halada çıkamıyorum..

SATUKBLADE

ugur24

sende bi iki sene içinde yıldızlarına kavuşursun inşallah..

Unforgiven

Amin cumlemiz :) kavusur işallah bakalım...

sağol bu arada genclik beklıyoruz da , ilk defa beklıyoruz bu kadar saat 5'te ben evime giderdim ya :(

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Unforgiven

a.s hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın :)

ugur24

Alıntı yapılan: SATUKBLADE - Ocak 19, 2007, 21:36:51
ooo uğur seni ne yeşil sahalarda görebiliyoruz nede batak ortamında :D
aaa ben daha yeni gördüm bu mesajı yaa.. ;) topla adam yapalım hemen bi batak..