Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Unforgiven

Bende buna benzer bişeyi yaşadım belkide bu yuzden anlastık

eğer iyisen ben senden daha iyiym şuanda,

dost kazanmak zordur hayatda ve asla tanımadan dostum deme ?
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

dejembeji

o kadar cok dostunum ben senın dıyen var kı bu dunyada anca ıyı gununde yanında olurlar kötü zamanında yanında olmayan adamdan dost olmaz acını paylaşması senı dınlemesı ve anlaması lazım o zaman bn o adama dost derim işde!

eRe

yıyıd kardes cok ıyı dedın.bundan sonra benım ıcın sozluklerın daha cok anlamı var artık.ayrıca herkesı dogruyu ogrenmesını ıstıyorum bolece pısman olmalarını ıstıyorum ancak artık bundan sonra bana bole bı durumda ınanmayanlarla arkadas bıle olmam.

unforgıven belkıde o yuzden benı cok ıyı anladın.gercekten ınsan bazı seylerı yasamadan bılemıyo.bende en cok guvendıgım ınsandan bana guvenmesını beklerdım.ne yazık kı artık sırtımı dayayabılecegım kardesım dıyebılecegım arıyıp yardım ısteyebılecegım bırını kaybettım.ınsallah bıgun gercek dostlar bulurum
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Unforgiven

Eğer cep telefonun hafizasina baktiğinda derdini paylaşcağin yeri geldiğinde ona ağlicak birini buluyorsan o senin gercek dostundur bunu unutma..

o yanlizliğin ne demek oldugunu çok iyi bilirim yıllardır öyleydim bende, şimdi ise cankardesim var biliyorum ki nerde nasıl olursam olım benim yardımıma koscaktır çünkü bizde böle bişey atlatdık,bana inanan benim yanımda olan kaldı diğeri ise sonradan geldi ama hiç bişey eskisi gibi olmadı olamaz
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

eRe

ınsallah abı bende senın gıbı bı dost bulurum ılerıde.hıcbısey eskısı olmuycak dedıgın gıbı.buna uzulsemde gerceklerı deıstıremıyorum.cok merak edıyorum yarın onu gorunce nolcak yarın neler yapıcam nası bı gun olucak.ancak bunları dusunurken bıle uzuluyorum yalnızlık aklıma geldıkce.ınsallah yarından sonra daha ıyı guzel bı hayat bulurum
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Unforgiven

İşallah bulursun ama yanlizkta kendine göre güzel kafanı dinlersin biraz kendihaline kalırsın daha iyi olur 

Bu kadar dert etme boş ver

Non Mollare Mai

KaLan sağLam bizimdir erdemim boşversene sen.. Dost deilmiş demek onLar.. Mzone'a az kaLdı şu voLkan abiyi yensen başka bişi istemiorum :)
edit

özLemTA

sLm miLLet özLem ben yeni üye oLdm :)
git ona git benden seLam söyLe..
aRamasın aRtık hiç beni öyLe,
git ona git benden seLam söyLe,
son pişmanLık fayda etmez git ona söyLeee !!! ;)

Non Mollare Mai

Şu meşhur miLLet Lafını söyLedin yine özLem :)
edit

özLemTA

dejembeji

h.g aramıza arkadasım kalıcı oLman diLeğiyLe... hadı arkadaslar hareketlendırın burayııı.....

özLemTA

19caner03

slm arklar nslsınz ozledım sızlerı be

dejembeji

iyiyiz waLLa ne oLsun kardeşim bizde seni ozledıq:=)

özLemTA

henüz hiçbirinizi tanımıorum o yzden yorum da yapamıorm yaa :(