Ana Menü

Site Girişi Demirören Yeter Olsun

Başlatan SercanBjk, Nisan 03, 2008, 20:04:15

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SercanBjk

Sevgili Adminlerimiz sevgili site yönetimi. Forza da bu konuyu gördüm ve aynısının burda da yapılması gerektiğini düşündüm,orda pek olacağını zannetmiyorum ama,burda olacağını sessiz kalmıyacağınızı düşünüyorum. Forum kapakçığına www.demirörenistifa.com da olan YETER YILDIRIM DEMİRÖREN & DEMİRÖREN İSTİFA resmini koyarsanız,tam olarak sitemizin tepkisi belli olacaktır. Forumda görüldüğü kadarıyla ve Beşiktaş taraftarı Demirören`i kesinlikle istememektedir. Ayrıca belkide biliyorsunuzdur verdiğim sitede imza kampanyası vardır belli bi toplululk oluşmuştur. Buna dayanarak ben site girişinin DEMİRÖREN İSTİFA diye açılmasından yanayım. Elimiz aşınmaz,çokta zor bir şey olmadığınıda biliyorum,kendi görüşümdür tamamen bi öneri bi istektir,benim gibi düşünen arkadaşlarda olabilir,dikkate alınırsa sevinirim.

Guti ORÇ.

konuyu en alttaki istek kutusu bölümüne açmalıydın ama iyi fikir...

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

carsi52

YıLdırım Demirören Yeterrrr !!!!!!
oLabiLir ama resim oLayı sanki ne biLim  :-\
Bölünür senin için uykular!

M34

erdibatmaz

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carlito1903

[KralKartal]

olsun bence halil guzel bisey yapar :D
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

erdinc1926

K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

Delirdik

| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

eRe

seba hergun dogmuyo ya ama demıroren hergun basımızda s:
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

CooLDumaN

Sitenin girişindeki resmi gören adamlar ne diyecekler acaba.Takım kötü gidince yönetimine küsmüş adamlar hemen ya da adamlar kendi içlerinde bölünmüş zaten biz garanti bu sene şampiyonuz da diyebilirler.

Şu durumda o resim çok saçma ve yersiz olurdu.istediğimizde takımın başarısızlığının bütün faturasını demirören ve saz ekibine çıkarabiliriz ama bu şu durumda ancak ortamı daha da çok germekten başka bir işe yaramaz ;)
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!