Ana Menü

Ana Forum

Başlatan Batuhan, Nisan 02, 2008, 20:29:34

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Batuhan

http://www.turksportal.net/makale/fm/kategori/27/

burada sağ üst köşede varya defter yaprağı gibi kıvrılıp foruma geçiyor,
öyle birşey foruma değil de ana sayfaya yapılabilir mi?

bence hoş olur...
Koca hestiy aya bedenem ?

NoPasaran

Harbi güzel duruyor

Site ile ilgilenen arkadaşlara duyurulur :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

sercAn1903

vayy çok güzel duruyor. bencede olsun böyle bişiler :D
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

Alves

Olabilir güzel olur
Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

hAlil21

hazır kod.araştırayım.
http://happygrasshopper.blogspot.com ' behind this mask there is an idea and ideas are bulletproof.

Simurg

çok süper birşey :)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Batuhan

halil abi bulabildin mi

Batuhan

konuyu zıplatıyorum..

erdibatmaz

ben Halil'e kod göndermiştim galiba. cevabı hatırlamıyorum :D
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

NoPasaran

turk sportal bile kaldırmış

bu tarz alangirli işler bizi bozar  :ahaha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Batuhan

abi kendinle çelişme :D

Batuhan

ya siteye güzel bi tema fln ayarlasak ?
büyük forum imajı veremiyoruz gibi geliyor.
yani,bizler biliyoruz,tamam büyük forumuz da
dışardan gelenlere forza yada diğer siteler,(bjk siteleri olmayabilir ) o kadar çekici gelmiyoruz bence.online üye azlığı da sanırım ondan.
önerim şu;

güzel bi tema + banner kombinasyonu ile daha güzel bir görüntüyle daha yeni bir imaja kavuşabiliriz.ve seo çalışması yapsak da google'da hit alsak çok güzel olur.

NoPasaran

Alıntı yapılan: Batuhan* - Kasım 19, 2009, 18:34:37
dışardan gelenlere forza yada diğer siteler,(bjk siteleri olmayabilir ) o kadar çekici gelmiyoruz bence.online üye azlığı da sanırım ondan.
önerim şu;

güzel bi tema + banner kombinasyonu ile daha güzel bir görüntüyle daha yeni bir imaja kavuşabiliriz.ve seo çalışması yapsak da google'da hit alsak çok güzel olur.

Tema konusunda malesef bir orta yol bulmak kolay değil..

Herkesin zevk yapısı farklı..

Forzabesiktas.com un kullandığı forumun yapısının ben iyi olduğuna inanmıyorum örneğin ama sana mükkemmel gelebilir. bana çok dağanık geliyor orasının konu gösterilen yerleri ama bir başkasına mükkemmel gelebilir..

Banner konusunda haklı olabilirsin bunun için biraz zaman verin. forumumuz yakın zaman sonra sürüm yükselteceği için mevcut temanın devam edip etmeyeceğini bilmiyoruz açıkcası..bişeyi yapıncada kalıcı olsun istiyoruz..

seo konusunda malesef forum sistemimizin eksikliği söz konusu. Bu konuda manuel olarak bir takım ayarlamalar yapılacak aklımızda bu konu ancak ondan önce dediğim gibi sürüm yükseltme olaylarının tam olarak bitmesini bekliyoruz..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Batuhan

Alıntı yapılan: NoPasarAn! - Kasım 19, 2009, 19:23:27
Alıntı yapılan: Batuhan* - Kasım 19, 2009, 18:34:37
önerim şu;

Tema konusunda malesef bir orta yol bulmak kolay değil..

Herkesin zevk yapısı farklı..

Forzabesiktas.com un kullandığı forumun yapısının ben iyi olduğuna inanmıyorum örneğin ama sana mükkemmel gelebilir. bana çok dağanık geliyor orasının konu gösterilen yerleri ama bir başkasına mükkemmel gelebilir..

Banner konusunda haklı olabilirsin bunun için biraz zaman verin. forumumuz yakın zaman sonra sürüm yükselteceği için mevcut temanın devam edip etmeyeceğini bilmiyoruz açıkcası..bişeyi yapıncada kalıcı olsun istiyoruz..

seo konusunda malesef forum sistemimizin eksikliği söz konusu. Bu konuda manuel olarak bir takım ayarlamalar yapılacak aklımızda bu konu ancak ondan önce dediğim gibi sürüm yükseltme olaylarının tam olarak bitmesini bekliyoruz..

abi sana bişey söyleyeyim,ben forzabeşiktaş sitesine girmiyorum bile.

dışardan bakılınca,forza ile başabaş gözüken ve her görüşün savunulabildiği açık bir forumuz ... ama tema işi bozuyor bunu.he siz ayarlamasını yaparsınız zamanı gelince,o ayrı..

ilgilendiğin için teşekkür ederim.

+18 !

Bende Batuhan'a katılmakla beraber sizede hak veriyorum abi..

Çalışıyorsunuz,işiniz gücünüz var ama her gün 10 dakikanızı ayırsanız 15 günde bitebilecek işler olduğu kanaatindeyim..