Ana Menü

Siz hiç kalbinizden tornavida yediniz mi ? İçeriye buyrun.

Başlatan akbaba71, Nisan 01, 2008, 18:43:29

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Bir fotoğraf sanatçısı dostumuz bir kardeşimizin ve bir annemizin fb maçını izlerken kapıldığı hislerden ve tüm yansıttıklarından bir foto klip yapmış. bence her Beşiktaşlının izlemesi gereken bir klip. Klibi izledikten sonra dediğim tek şey şu oldu :

Sevindiremeyenler Utansın!

http://www.ntvmsnbc.com/news/441142.asp#storyContinues

Alıntıdır

izlerken duygulandım
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

akbaba71

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

erdibatmaz

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

sercAn1903

...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

nbacem

off ya maçın sonundaki göünütle fenaydıyaa :((( lanetolsun böyle yöneticilee kalpsiz ruhsuz oyunculara.. izleyen çocuk skatmış yaa..:(:(((:(
Beşiktaş'ın basketbol kalbi..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

dogucann

Sevindiremeyenler utansın!!! Ve bence biz hiç sevinemiyeceğiz. :P

Kralkartal21

Sizin gibi takıma yazıklar olsun demekten başka bişey demiyorum.Belki kızacaksınız ama...

Çocuk sakat ya tek Beşiktaş'a umut bağlamış ve siz o çocuğun umutlarını boşa çıkartıyorsunuz,Siz bütün taraftarın umutlarını boşa çıkarttınız.

Anneye çok üzüldüm.Çocuğu mutlu etmek için gelmiş çocuğumun yüzü güler diye ama......................
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Alves

Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

lambkuzu

Hayatı süsledik izharı ittihatla bugün,
Yolunda gençliğin ulvi değil miydi birleşmek.
Sebatı bayrağımız yaptık, i'tilamız için
Neticesiz ve boş olmaz sebatla hiçbir emek.
Dakikalar bize bir nağbe nişad olsun.
Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun

bas_kan

Bu görüntüleri kesinlikle başkan ve futbolculara izletmek lazım.. Belki  görüntülerdekilerden biraz olsun ruh alırlar...
www.basriogretmen.tr.gg
(Murgullu Kartallar)

eRe

ulan bızım yasadıgımız huznu ıcımızde kı askı bılır mısınız?
bızım mac yaklastıkca yerınden cıkacak gıbı atan kalbımızı
ızlerken hayatta baska hıc bırseyı dusunmeyısımızı
ulan bılır mısınız ask nedır sevgı nedır
o zaman bıraz gayret edın
sevgımıze golge yaratmayın !
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

tugrulsonmez_

gürol

tekerlekli sandalyedeki çocuk içimi parçaladı annenin o an neler hissettiğini hayal bile edemiyorum.
ama şunu düşünüyorum çocuk şanşlıymış bi yandan da çünkü yaşı itibariyle valerenga maçlarını malmö maçlarını izlemedi en azından o acıyı benim gibi yaşamadı.
demirören izliyormusun sende bizim gibi bu videoları hiç oturup başını avuçlarının içine alıp ben ne yapmışım yahu diyormusun.forum sitemizi emniyet bile takip ediyor sana tavsiyem internet explorer ikonuna çift tıkla www.google.com.tr ye gir search kutucuğuna demirören istifa yaz çıkan sayfaları bi gözden geçir ne diyor bu halk ne diyor bu taraftarlar ne diyor ve neden diyor.ayrıca resmi internet sitesindeki bize ulaşın a yazılan şikayetleri de bi gözden geçir onca mesaj bıraktık sana.
ama yoook o yapmaz ya bu işleri.
şimdi lafım bu forumu takip eden emniyet görevlilerine;lütfen yaa memur beyler siz bari takip ediyorsunuz bu dediklerimizi amirinize amiriniz amirine söylesin en son da demirören bey madem bizi dinlemiyor amiriniz söylesin demirören bey e bizi ne hale soktuğunu anlatsın
işte geldiğimiz son nokta oturmuş burda çocukça yok enmiyet görevlileri amirine o da amirine söylesin de bilmem ney de.gülünç duruma sokuyorsunuz bizi haketmiyoruz biz bunları şerefinizle gidin artık sabrımız taşıyor.
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/