Ana Menü

Yaba Daba Yuuhhhh!!!

Başlatan MeLo, Mart 26, 2008, 13:37:02

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MeLo

Taraftar pankartından esinlenerek üretilen Çakmaktaş tişörtlerine Warner Bros.'un el koyması, şok etkisi yarattı.
Tam bir skandalGalatasaray'da büyük şok... Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe derbisinde taraftarların açtığı ve üzerinde "Bu kupayı son gören Fenerli parmak kaldırsın" yazılı Fred Çakmaktaş pankartından esinlenerek tişört bastıran Sarı-Kırmızılı yönetim, tam bir skandalla karşılaştı. Taş Devri (Flintstones) çizgi filminin yayın hakkı sahibi Warner Bros. şirketi, avukatları aracılığıyla GS Store'larda yer alan tüm Çakmaktaş tişörtlerini, izin alınmadığı gerekçesiyle toplattı.
Store'da revizyon
Aslında bu tişörtün hayli trajikomik bir hikâyesi var... Coşkunun dorukta olduğu Fenerbahçe zaferinin ardından bir türlü piyasaya sürülemeyen tişört, Beşiktaş yenilgisinin ertesinde satışa sunulmuştu. Ayrıca tişörtlerdeki Fred Çakmaktaş karikatürü de hukuki gerekçelerle değiştirilmişti. Çünkü Amerikan firması, pankartta olduğu gibi basılan tişörtlere anında el koymuştu. Bu gelişmeler üzerine Adnan Polat, GS Store'da büyük bir revizyon yapmak için kolları sıvadı.

:ahaha :ahaha :ahaha
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

CHEm !

fenerliler biz fredsek siz de vilmasınız diye bir kapak yaptılar.nasıl akıllarına geldiyse.
Allah kitap Beşiktaş

carlito1903

;D ;D
İyi kapak yapmışlar, çok şaşırdım beklemezdim onlardan bu cevabı...

ğs ne anlar telif hakkından falan hayatları hak yemekle geçti !!!

eRe

bu sefer bıseylerı calamadılar desene ;D ;D ;D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Non Mollare Mai

Yazık ya ;D
Tam para kazanacakları bir şey buldular o da gitti.
Fenerlilerin kontrası iyiydi gerçekten. İlk defa beyinleri çalıştı.
edit

Kralkartal21

Ya adamlar bunu nasıl düşünememişler.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

SercanBjk

Alıntı yapılan: CHEm ! - Mart 26, 2008, 13:38:20
fenerliler biz fredsek siz de vilmasınız diye bir kapak yaptılar.nasıl akıllarına geldiyse.

Freedi hatırlayıp ta Wilma`yı hatırlamak çok zor bir şey değil onlar ancak laf yedikleri türden kapak yaparlar. Neye yarayacaksa her neyse bir birlerini yesinler bizene ya bize sadece bakıp eylenmek düşer,sene sonu şampiyonluğumuzu izlerkende kanka olur onlar bir biriyle.

carsi52

Geseyi artık umursamıyorum biLe ben ;D
aLışkınım bu tür haberLere ;D
Bölünür senin için uykular!