Ana Menü

A2 Milli Takım kadrosu belli oldu

Başlatan akbaba71, Mart 21, 2008, 23:22:09

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

A2 Milli Takım'ın 25 Mart Çarşamba saat 20.00'de Kocaeli İsmetpaşa Stadyumu'nda Romanya ile yapacağı özel maçın kadrosu ve kamp programı belli oldu. A2 Milli Takım, 23 Mart Pazar günü saat 17.00'de WOW Hotel İstanbul'da toplanacak.

24 Mart Pazartesi saat 10.30'da otobüsle Kocaeli'ye hareket edecek olan A2 Milli Takım, burada Grand Yükseliş Otel'de konaklayacak. A2 Milli Takımımız aynı gün saat 17.45'te maçın oynanacağı İsmetpaşa Stadı'nda basına tamamen açık bir antrenman yaparak karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayacak.

A2 Milli Takımımız, Romanya ile yapılacak hazırlık maçının ardından saat 20.00'de İstanbul'a dönecek.

A2 Milli Takım'ın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Serkan Çalık, Aykut Erçetin, Fehmi Emre Güngör, Mehmet Güven (Galatasaray), Mehmet Eren Boyraz, Ali Turan (Kayserispor), Umut Bulut, Ferhat Çökmüş (Trabzonspor), Mehmet Çakır, Burhan Eşer (Gençlerbirliği), Selçuk İnan, Burak Yılmaz (Vestel Manisaspor), Kazım Kazım (Fenerbahçe), Murat Sözgelmez (Sivasspor), Çağlar Birinci (Denizlispor), Serkan Kırıntılı (MKE Ankaragücü), Fatih Serkan Kurtuluş (Bursaspor), Erhan Küçük (Kasımpaşa), Hasan Salih Kabze (Rubin Kazan)

21.03.2008   

Kaynak : DHA
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

SercanBjk

Beşiktaş`tan neden yok anlamış değilim sabote ediyorlar resmen.

CHEm !

ulan ligde lider olan takımdan 1 kişi bile almıyorsunuz yazık be !
Allah kitap Beşiktaş

carsi52

Bu adam ne yapmaya çaLışıyor uLan.
AnLamış değiLim.
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

A Milli, Ümit Milli, A2 Milli 3 takım ve ligin liderinden sadece 3 oyuncu...

EURO 2008 de görecek herkes Milli Takımı 0 çekeceğiz hiç üzülmeyeceğim...!!!!

MeLo

bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

carlito1903

A2 Milli takımımız İzmit'te Romanya A2 Milli takımını konu etti. Konuk ekibin golünü eski Galatasaraylı futbolcu Bratu atarken millilerimizin golünü son bölümlerde Burak attı ve iki takımda sahadan beraberlik ile ayrıldı: 1-1

Hakemler: Hüseyin Göçek xxx, Bülent Gökcü xxx, Serkan Ok xxx

Türkiye: Aykut xx (Dk. 68 Tolga x), Ferhat xx, Erhan xx, Murat xx (Dk. 46 Çağlar xx), Mehmet Güven xx (Dk. 80 Selçuk x), Ali xx, Serkan xx, Kazım xx (Dk. 72 Burhan x), Mehmet Eren xx (Dk. 62. Serkan Çalık x) Umut xx (Dk. 66 Burak x), Hasan Kabze xx

Romanya: Razvan xx (Dk. 46 Haisen xx), Sapuranu xx (Dk. 59 Moteı x), Nesu xx (Dk. 46 Florin xx), Constantin xx (Dk. 46 Jula x), Moti xx, Grigore xx (Dk. 46 Cinu x), Prepelita xxx, Cristea xx, Szekely xx, Goga xx (Dk. 59 Lazhar x) Costea xx (Dk. 46 Puzhac xx)

Goller: Dk. 48 Florin (Romanya), Dk. 87 Burak (Türkiye)

Sarı Kart: Dk. 89 Jula (Romanya)

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carlito1903

Abi burdaki kadroya bakınca Aydın, Batuhan ve İ.Kaş'ın mutlaka kadroda olması gerekir diye düşünüyorum...

akbaba71

Alıntı yapılan: carlito1903 - Mart 26, 2008, 18:34:29
Abi burdaki kadroya bakınca Aydın, Batuhan ve İ.Kaş'ın mutlaka kadroda olması gerekir diye düşünüyorum...
içlerinden yaşları tutanların mutlaka ümit milli kadrosuna alınması gerekirdi
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

keskinli

bende diyorumki senin kendi teknik adamin güvenmiyo,elin oglu niye güvensin?
simdi soruyorum aydin bizim takimda oynarmi oynamazmi?
ben oynayabilecek kapasitede oldugunu düsünüyorum,fazla tecrübesi olmayabilir ama iyi futbolcu icin tecrübe cokta önemli degil
üzülmez bize geldiginden tecrübesidi,simdi tecrübeli hangi üzülmezi tercih edersiniz?
bi aralar sag kanatta oynayan bi kenan vardi pafta,ali tandogandan dahami kötüydü?
nerede bu cocuk,niye harcandi?
biz kendi cocuklarimizi harcarsak,elin oglu tekme atar

carlito1903

Farklı bi açıdan bakmışsın Ahmet abi ama A2 Milli Takımında oynayan diğer oyunculara bakarsak onlarında çoğu az süre alan oyuncular, biz Aydın'ı kötü olduğu için değil Tello ondan daha iyi olduğu için oynatıyoruz mesela ama bu Milli Takıma alınması için bi engel olmamalı...

keskinli

takiminda oynamayani nasil milli yaparlar hic anlamam zaten
ha kendini ispatlamis bi futbolcu olur,teknik adamla problemi olurda takiminda oynamaz,bu istisna
milli forma hakedilip giyilmeli,tüm sezon 30 dakika oynamakla giyilmemeli.

carlito1903

A Milli Takım bu tip oyuncularla dolu Ahmet abi çok haklısın;
sabri:bi ara kadro dışıydı, bi ara sakattı doğru dürüst oynadığını görmedim bu sezon ama ne hikmetse her milli maçta kadroda...
tümer:sezonun ilk yarısında 10 maça bile çıkmamıştı ama EURO 2008 yolunda en önemli maçlarda milli takıma alındı...
emre belözoğlu:Avrupa'ya gittiğinden beri 3 maç üst üste oynadığını görmedim ama o da her milli maçta kadroda...

Bunlar ilk aklıma gelenler yoksa çok daha fazla var bunlardan...

keskinli

bunlari görünce her hafta takiminda oynayan,ter akitanlara haksizlik yapildigini düsünüyorum