Ana Menü

Şu İşe Bakın...!!!

Başlatan carlito1903, Mart 15, 2008, 15:03:30

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Dün öğle saatleri... Gazetedeki odamda, Fenerbahçe'nin kura çekimini izlemek için kanalları zaplıyorum...
Baktım TRT 2'de futbol bilgisine güvendiğim, dünya futbolunu yakından izlediğini bildiğim Mehmet Demirkol kardeşim var... Biraz onu dinleyeyim diye TRT'de kaldım...

Bir de ne göreyim...
TRT Spor Servisi güya Fenerbahçe'nin Sevilla zaferini ekranlara getirmek için bir bant hazırlamış, Fenerbahçe'nin 100. Yıl Marşı eşliğinde...
Marş başladı ve bütün marş boyunca TRT Sevilla'nın 3 golünü her birini 5'er kez tekrar ederek, tam 15 kez ekrana getirdi...
Şaka gibi...
Fonda "Kutlu olsun 100. yılın şanlı Fenerbahçe" marşı gümbür gümbür, görüntülerde arka arkaya goller yiyen hezimete uğrayan bir Fenerbahçe takımı...
TRT Genel Müdürü alsın o bandı bir daha izlesin...
Ya biri gıcıklığına yaptı bunu ya da esasen tahmin ettiğim gibi, sorun lakaytlık, adam sendecilik, kolaycılık...
Mutlaka spor servisinde bir müdür demiş ki muhabire "Fener-Sevilla maçından bir bant hazırla... Altına da Fenerbahçe marşını döşe..."
O da gitmiş Fener-Sevilla maçının gollerini montajlatmış...
Fenerbahçe hezimete uğrayan bir takım gibi görünüyor, fonda ise "Efsane Fenerbahçe marşı" çalıyor...
Hani situation comedy dedikleri "durum komedisi" yani "sitcom" yapmak istesen bu kadar espiriyi birarada üretemezsin...
Yazık TRT'ye... Ayıp Fenerbahçe'ye... Ve tabii Türkiye'ye...

VATAN GAZETESİ / REHA MUHTAR

Bu yazıyı Reha Muhtar yazmış...

Şimdi soruyorum hanginiz bir zamanlar yöneticimiz olan bu adamın Beşiktaş'ın haklarını böyle savunurken gördü ??

Bircan*

doğru söylüyor ama bize çok ayıp etti
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Delirdik

Buna benzer bir oLayı starda ben kendi kendime demiştim.
uLan hep atıLan goLLer var kaLecinin orta sahadan yediği goLü ne diye göstermezLer diyerekten...

starLa trtyi topLa skor eşit ozaman
Bir sorun yoktur kanımca.
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

SercanBjk

Reha Muhtar dediğin adam haberciliği bile adam gibi yapamamış,maalesef bizde yönetime girmiş ve daha fazla sürmemiş,yaptığı her spor programında başarısız olan,sadece yazarlıkla yetinen ki bu ülkede zaten herkes yazar,öyle bir adam. Çeşitli mimikleri olan,magazin dünyasında prim ve rant yapmaya çalışan,parasız kaldığı için her türlü şeye maskıtluk yapmak için çıkan bir adam,bu yüzden kaale almıyorum.

Bizim basınımızda,bizim spor yazarı olarak bilinen ( Beşiktaş`lı spor yazarlarının ) hiç biri böyle savunmuyor. Fenerbahçe yazarları ve medyası ise bunu hep yapıyor,birden yükleniyorlar,birde onlara yaranmak için kendi menfaatleri doğrultusunda Beşiktaş`lıyım diyipte geçinen yazar züpheleri var bizden,onlarda eklenince ittifakı kuruyorlar. Yönetimin bütün yazarlarla bir toplantı yapıp hepimizin bildiği şeyleri söylemesi lazım. Aksi halde Lucescu`nun yaptığı gibi,Ümraniye`ye giriş yasak olmalı,basına demeç yasak olmalı,Beşiktaş sensin,pazar sensin,güç sende kullanmasını bileceksin.