Ana Menü

Hangi Dünya Klupleri Peşinde?

Başlatan Onur*, Mart 07, 2008, 19:41:44

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Onur*

Sarı-Lacivertliler'in kaptanı Alex, dünyanın 4 büyük kulübünün transfer listesine girdi.

Sarı-Lacivertliler'in kaptanı Alex, Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla Juventus, Inter, Barcelona ve Real Madrid'in transfer listesine girdi.

Tüm gözler üzerinde

Fenerbahçe'nin kaptanı Alex, takımının Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselmesinde büyük rol oynadı. Avrupa'nın devleri Juventus, Inter, Barcelona ve Real Madrid, Brezilyalı yıldıza kancayı taktı. Goal.com'un haberine göre, bu sezon Devler Ligi'ndeki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Alex'in üstün top tekniği ile Sarı-Lacivertliler'in maestrosu olduğu vurgulandı. Daha önce Parma'da istikrarsız bir görüntü çizen Brezilyalı için bu 4 takımın büyük bir savaş verdiği ifade edildi.

'24 saat bekliyorum'

Brezilya Milli Takımı'na seçilme umudunu hâlâ kaybetmediğini belirten Alex, "Günün 24 saati teknik direktör Dunga'nın beni takıma almasını bekliyorum. Dunga beni çağırırsa, büyük bir hırsla milli formayı giymeye giderim. Şansımın yüksek olduğunu düşünüyorum" dedi. Yıldız futbolcu çeyrek final hakkında ise "Çok iyi bir form yakaladık. Kaliteli futbolcularımız var. Yarı final neden olmasın. Rakiplerimiz bizi tecrübesiz görüyor. Ancak takım oyununu sahaya iyi yansıtıyoruz" ifadesini kullandı.

Her yerde Fener

Şampiyonlar Ligi'nde güçlü Sevilla'yı eleyerek çeyrek finale çıkan Fenerbahçe'de, Alex asist krallığında zirveyi bırakmıyor. Yıldız oyuncu, 2. tur rövanş maçlarının ardından 6 asistle en üst sırada yer alıyor. Gol sayısını 4'e yükselten Deivid ise, 6 gollü Messi ve Cristiano Ronaldo'yu izliyor. Bu arada Fenerbahçe, kaleyi bulan 52 şutla bu alanda 4. sırada bulunuyor. Barcelona, 63 şutla ilk sırada.
duymadığım kalmadı; kalmayanı duydum aklım almadı..!

ariff07

+bak  kolpa basıncığım yenecek gibi olsa yamam dicem ama bu hiç olmamış.
-neyini olmamış ya neyini olmamış
+17 yıldır dünyadayım böyle saçma sapan ve uydurma bir haber duymadım
-saçma sapan değilde bu uydurma haber bizim en iyi yaptığımız şey bize de malzeme çıkmış bi tane daha yapmıyalım mı ? yapmıyalım mı ?.
+ bunlar feyk
-neyk ?
+feyk ulan feyk sahte yani bak burda resmen bizim tarafımızdan yazıldığı söylenio bize güvenilir  mi hiç

:) :) :)

eyup1903

ulan bu adamı o kulupler istiyorsa sergen bu yaşında mars ta top oynar o zaman

carsi52

Avrupada fenerdeki gibi oynayamaz.
Bölünür senin için uykular!

erdinc1926

K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

pakito14

rıdvan dilmenin bi açıklması vardı ;
- Alex koşsa şuan onu biz ntv'de izlerdik!  diye bencede doğru sölemişti biraz daha hızlı oynasa tam süper olacak! :ok
Sonunda NOUMA olmayan PASCAL üçgeninden kimseye hayır gelmez!..

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

eRe

ınsallah gıderde kurtuluruz bızde
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

metin16

yumurta kafa ya bak sen ne kadar kıymete binmiş
sensiz geçen günlerin......

Onur*

Alıntı yapılan: eyup03 - Mart 07, 2008, 19:49:58
ulan bu adamı o kulupler istiyorsa sergen bu yaşında mars ta top oynar o zaman

:) Haklısın valla.
duymadığım kalmadı; kalmayanı duydum aklım almadı..!