Ana Menü

Volkan'a 4 maç ceza !!!

Başlatan beckyZWICKY, Mart 07, 2008, 01:14:32

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

bizim macta oynayıp oynamaması cok dert diil dier kalecileininde volkandan assagı veya cok buyuk artılarını dusunmuorum asıl mevzu adalet duygusu

sen adamın kasıklarına diz atacaksın sonra o yetmiomus gibi yerde yatan adamın kafasına tekme atmaya yelteneceksin oda yetmiomus gibi dısarda gel goruselim die tahditkarvari konusacaksın ve 4 mac ceza alacaksın adalet bu mu yeni federasyon, disiplin kurulu tahkim hanginiz verdiyse cezayı......

bu bence bizide ilgilendiren bi konu oldugu icin ve beklenen cezanın en az 5 olması ve o macında bizim maca denk gelmesinden dolayı verilmeyisi icin buraya actım eger yeri burası diilse herkesten ozur dilerim

ama yinede irdelenmesi gereken bi konu(gerci neyini irdelicez bole gelmis bole gider dimi)

NOT: alıntıdır
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

pascalyptica

kesinlikle bilinçli verilmiş bi ceza..
ama yine de varsın geçsin kaleye biz de bombalarız 40 metreden alır heralde içeri.. (bkz : sevilla) ;D
Sonunda Nouma olmayan Pascal üçgeninden bi' hayır gelmez..

pakito14

çok güzel oldu fenerbahçeyle oynayacamız karşılaşmada  yok! kaleci serdar :D
Sonunda NOUMA olmayan PASCAL üçgeninden kimseye hayır gelmez!..

CHEm !

topicine başlığına bakınca kendimden utandım.

edit:bizim maçta sahada.
Allah kitap Beşiktaş

SercanBjk

Pascalımızı harcıyanlar şimdi neredeler tahkime yapılacak olan bi itiraz bile var,yani 3 maça 2 maça inme ihtimalide var kansızlık yapmayın adil olun ulan.!!!

Kralkartal21

Arkadaşlar bu konudan 2 tane açılmış kapatın o zaman benim açtığımı
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Cem Goren

ya arkadaşlar benmi yanlış baktım volkanın 4 maçlık cezasının son maçı bizle oynanacak maç
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

5 oLsaydı güzeL oLurdu.
Hakettiği ceza 5 bence.
Bölünür senin için uykular!

erdinc1926

tff kıyak geçmiş bunlara yine
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R