Ana Menü

Tekmenin Sırrı Ortaya Çıktı.!

Başlatan Kralkartal21, Mart 02, 2008, 11:32:10

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Fenerli Volkan, eski sevgilisiyle aşk yaşayan Lincoln'ün "Onu ben mutlu ediyorum" sözünü hazmedemedi....

Derbideki kavganın baş aktörleri Volkan ve Lincoln arasındaki husumetin nedenini TAKVİM açıklıyor. Fener'in kalecisi Volkan, eski sevgilisi Christina'yla çıkmaya başlayan Lincoln'ün söylediği "Onu ben daha çok mutlu ediyorum" demesine sinirlendi ve Brezilyalı'yı tartakladı.

'Sevgilini ben mutlu ediyorum'

1 aydır Volkan'ın eski Rus sevgilisi Christina ile birlikte olan Lincoln'ün, "Kız arkadaşlarına sahip çık... Ben onları senden fazla memnun ediyorum" dediği F.Bahçeli kalecinin de bu yüzden Sambacı'nın hayalarına vurduğu ortaya çıktı.

Annesine asla küfür etmedi
Türkiye günlerdir, Fenerbahçeli Volkan Demirel'in Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Galatasaraylı Lincoln'e attığı tekmeyi konuşuyor. Olayla ilgili birçok spekülasyon yapılırken tüm gerçekleri her zaman olduğu gibi TAKVİM ortaya çıkardı... Lincoln'ün iddia edildiği gibi Volkan'ın annesine küfür etmediği, kavganın nedeninin 1 yıl Türkiye'de modellik yapan Rus manken Christina olduğu öğrenildi.

Christina evli Lincoln nişanlı
İşte futbol gündemine oturan tekmenin perde arkası: Rusya'da evli olan, Annesi Rus, babası Fransız Christina, 3 ay beraberlik yaşayan Volkan'ı bir süre önce terkeder. Christina 1 ay önce de Türkiye'de nişanlısı bulunan Lincoln'le birlikte olmaya başlar. Fakat bir türlü unutamadığı Christina'yı sürekli arayan Volkan, kendisini şok eden yanıtı alır: "Lincoln kibar bir insan. Sen bana çok kötü davranıyorsun".

Tüm parçalar yerine oturdu
Bu olay nedeniyle Lincoln ve Volkan arasında gizliden gizliye başlayan gerilim derbide patlak verir. G.Saray'ın golünden sonra topu vermeyen Lincoln'e önce dirsek atan Volkan, ardından kendisini çılgına çevirecek sözleri işitir: "Kız arkadaşlarına sahip çık. Onları senden fazla mutlu ediyorum." Böylece "Volkan neden Lincoln'ün hayalarına vurdu" sorusu da yanıtını buluyor.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Delirdik

DaLLastan farksızmış. Haber gerçekse çok enteresan bir durum.
Volkan evLi bir kadınLa mı birLikteymiş.. vay be
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

carlito1903

Ulan dizi senaryosu gibi olaylar be harbiden :)

pakito14

bu haberin gerçek olabileceğine ihtimal vermiyorum!

volkan yada linkonun azından duymadıkça!
Sonunda NOUMA olmayan PASCAL üçgeninden kimseye hayır gelmez!..

Kralkartal21

Kaynak:Takvim 

Sallasalarda bu kadarını yapmazlardı adamlar açıkca yazmış  neler olduğunu.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Non Mollare Mai

Lincoln'ün o atmosferde nasılda aklına gelecek söyleyecek bunları pek inanasım gelmedi.
Takvim'in uydurması gibi ama bakalım çıkar elbet işin aslı.
edit

Guti ORÇ.

cassa23

carsi52

Bölünür senin için uykular!

erdibatmaz

Kız@

"Lincoln kibar bir insan. Sen bana çok kötü davranıyorsun".

vay ayuuu ;D
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

pascalyptica

tekmenin hedefi heralde mutlu edemesin diye seçilmiş ;D;D
Sonunda Nouma olmayan Pascal üçgeninden bi' hayır gelmez..

eRe

Alıntı yapılan: carsi52 - Mart 02, 2008, 22:34:24
VoLkan boynuz yemiş desenize ;D

volkan evlı kadın secerek zaten boynuzları bastan taktırmıs ;D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Adriano

Senaryo güzel. Hiç inandırıcı gelmedi bana.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

salvador

Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Mart 02, 2008, 12:37:39
Lincoln'ün o atmosferde nasılda aklına gelecek söyleyecek bunları pek inanasım gelmedi.
Takvim'in uydurması gibi ama bakalım çıkar elbet işin aslı.

adam sanki o anı bekliyormuş bence olayı lincoldan dinlemeli olmasa 2 de tv cıkmalı konusmalı olayın nedenini acıklamalı eger volkanın yaptıgı hareketı bir bjk yapsaydı şimdi idam edilmişti
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

erdibatmaz

PFDK, Galatasaray maçındaki hareketi nedeniyle Fenerbahçe kalecisi Volkan'a 4 maç ceza verdi.

Fortis Türkiye Kupası çeyrek final mücalesinde Galatasaray - Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören sarı-lacivertli takımın kalecisi Volkan'ın cezası belli oldu. PFDK'nun yapmış olduğu toplantının ardından Milli file bekçesi 4 maç ceza aldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun bugün yaptığı toplantıda alınan kararlar şöyle:

Fenerbahçe Spor Kulübü sporcusu Volkan Demirel'in 27.02.2008 tarihinde oynanan Galatasaray - Fenerbahçe Fortis Türkiye Kupası futbol müsabakasında rakibine yönelik ağır saldırısı nedeniyle FDT'nin 26. maddesi uyarınca 6 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasına, anılan sporcunun eylemini tahrik altında gerçekleştirdiği dikkate alınarak eylemine FDT'nin 42. maddesinin uygulanması suretiyle netice itibariyle takdiren 4 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasına,

Galatasaray Spor Kulübü'nün 27.02.2008 tarihinde oynanan Galatasaray - Fenerbahçe Fortis Türkiye Kupası futbol müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 30.000.- YTL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Galatasaray Spor Kulübü'nün taraftarlarının  neden olduğu saha olayları nedeniyle 5.000.- YTL para cezası ile cezalandırılmasına,

Cezaların içtiması ile Galatasaray Spor Kulübünün toplam 35.000.-YTL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

internethaber
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P