Ana Menü

Volkan "Lincoln yürekliyse aynı küfürleri dışarıda eder"

Başlatan NoPasaran, Şubat 27, 2008, 23:47:23

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

volkan öyle kolayca sinirlenmezd kesin bşey olmuştur
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Simurg

herkes kendine delikanlı diyorum başka birşey demiyorum

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

NoPasaran

5 maç yer :)

Ondan sonra 4 e iner :) Ama adamların yedeklerinde Serdar var kaleciden yana sorunları yok :)

Ayrıca Lincole Pelincoln diolarmış :)

Herneyse

Volkanın eksikliğini umarım hisseder fener, çok formdaydı son haftalarda
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

volkana hak veriyorum
hic kimse anasina bacisina küfüre seyirci kalamaz,ister profesyonel futbolcu olsun ister yük tasiyici
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Non Mollare Mai

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin son dakikalarında kaleci Volkan Demirel ile arasında geçenlerle gündeme oturan Cassio Lincoln, yaşananlarla ilgili açıklama yaptı! Volkan'ın iddiasının doğru olmadığını belirten Brezilyalı yıldız, milli kalecinin davranışını ve maç sonu demecini kınadı!

Brezilyalı oyuncunun Galatasaray'ın resmi internet sitesinde yer alan açıklaması şöyle:
''Dün akşam oynadığımız maçta rakip takım kalecisi (Volkan Demirel), bana yönelik saldırısına gerekçe olarak ailesine küfür etmiş olmamı bahane etmiştir. Ancak bu iddiası doğru değildir. Aile olgusu benim için futboldan bile daha önemli olduğundan, bu şekilde suçlanmış olmam beni derinden üzmektedir. Portekizce ve Almanca lisanları dışında bildiğim başka lisan yoktur. Bununla birlikte, dün gece maçın uzatma dakikalarında rakip takım kalecisinin şahsıma karşı yaptığı talihsiz davranış ve maç sonrasında verdiği demecin sportmenliğe yakışmadığının bilinmesini istiyorum''
edit

erdinc1926

K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

erdibatmaz

burda kimin doğru söylediğini bilemeyiz tabiki ama volkandada iyi yabancı dil varmış helal...

bide ordan türk milleti diyip ondan sonra geseyi ve taraftarını tebrik edip herkesi arkasına almaya çalışıyor şeref
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

carsi52

Anaya bacıya sövdükten sonra ne profesyöneLLiğinden bahsediyorsunuz.
En iyisini yapmış voLkan eğer gerçekten öyLe küfürLer etmişse.
Bölünür senin için uykular!

pascalyptica

lincoln dedi ispanyolca ve portekizce biliyorum yabancı dil olarak, volkan dedi ingilizce küfür etti.. ayrıca anama bacıma küfür etti dedi.. bana biraaz tuhaf geliyo ama neyse farketmez volkana ceza aldıracak her türlü hareketi için lincolnü tebrik ediyorum ;D
Sonunda Nouma olmayan Pascal üçgeninden bi' hayır gelmez..

ERHUN

Alıntı yapılan: pascalyptica - Mart 01, 2008, 13:22:14
lincoln dedi ispanyolca ve portekizce biliyorum yabancı dil olarak, volkan dedi ingilizce küfür etti.. ayrıca anama bacıma küfür etti dedi.. bana biraaz tuhaf geliyo ama neyse farketmez volkana ceza aldıracak her türlü hareketi için lincolnü tebrik ediyorum ;D

Bence bu açıklaması çok saçma. Adam o kadar sene yabancı ülkelerde futbol oynamış İngilizce küfür hiçmi öğrenmemiş? Bu sözler onu dahada batırmış.

NoPasaran

Benim 12 yaşındaki küçüm kuzen im ingilizce küfürü biliyor..

Lincoln bilmiyor :)

:alkis
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

pascalyptica

evet işte ben de bunu söylüyorum herkes saçmalıyo  insan demeç vermeden önce bi çalışır :)
yalnız en güzeli lincolnün kuğu gibi süzüle süzüle kaçmasıydı ;D
Sonunda Nouma olmayan Pascal üçgeninden bi' hayır gelmez..

ERHUN

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Mart 01, 2008, 13:30:53
Benim 12 yaşındaki küçüm kuzen im ingilizce küfürü biliyor..

Lincoln bilmiyor :)

:alkis

Aynen abi ben İngilizce'yi yeni yeni öğreniyorum ama İngilizce küfürü kaç yaşından beri biliyorum. Saçma bir söz söylemiş.

AzRLÇ(A)RŞIBJK

keskinli arkadaşımızın dedigi gibi volkana katılıyorum benm de anama bacıma kfr etseler bnde deliye dönerdim