Ana Menü

Vodafone Arena.. [Ana Konu]

Başlatan BEŞİKTAŞ, Şubat 20, 2008, 11:34:19

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

kira fes edilebilir yigit..

ederlerde..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Şuan öyle bir durumdayız ki bu adamlar istediklerini yaparlar.
Bize bir stat yaparlar oraya gönderirler, burayıda istediklerine peşkeş çekerler.
Kazlıçeşme, Çekmeköy vs semt adları boşa konuşulmadı değil mi? Kafalarında bir şey var ki bunlar ortalarda dolaştı zamanında.

Cem Goren

Alıntı yapılan: ERHUN - Mart 28, 2012, 00:49:44

Kazlıçeşme, Çekmeköy vs semt adları boşa konuşulmadı değil mi? Kafalarında bir şey var ki bunlar ortalarda dolaştı zamanında.
Çekmeköy'mü :) bizim oralardan bahsediyoruz ama ne ara bahsedildi ben hatırlamıyorum cidden.

Küfür istiyor bu bakan. Sonra ertuğrul sana stad kayıyor diyince aauuuwwww oda ayrı konu.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Her zaman diyorum bir yerde devrim yapacaksın TANKLA TÜFEKLE yapamazsın..

Önce sistemi itibarsızlaştırısın
Sonra Halkı değiştirisin
Sonrada sisteöi değiştirirsin..

Söylediklerime katılmayabilirsiniz ancak gidilen nokta bizi oradan uzaklaştırır nasıl mı ?

Kimse oradan çıkmak istemez.Bu bir gerçek..

Ancak şartlar çıkaracak seni. Bunu taraftarda isteyecek  bir yerden sonra..

Fijkret Orman felan çıkamaz bu batağın içinden çok bariz belli..Devlet bizim kulübe ya yardım edecek yada öneriler sunacak..

"statlardan dolayı her sene 50-60 milyon dolar kaybınız var. Yeni stadınızı yapmanız lazım ama yer yok be Beşiktaşım ne yapsakkii..

Size biz bir öneri sunsak nasıl olur. Gelin devlet olarak size stat yapalım. Hemde 1 kuruş almadan. Hemde İnönü 32 bin kişi ve eski yeni stat Gs ve Fb den bile büyük 55-60 bin kişilik olsun. Çarşı inletir valla oaraları :)"

Sonra tabi bir kaç resim cart curt. Taraftar napsın bakacakki burada kaç senedir çözüm yok parçalanacak içten içe. Gün geçtikçede bu rakam artacak. Ve en son oradan çıkacaz..

Bu her zaman böyle olmuştur..

Bişeye önce gülünür
Sonra şiddetle karşı çıkılır
Sonra kabul edilir..

Benim ŞAHŞİ GÖRÜŞÜM..

Devlet İnönüden bizi çıkarabilir. Bu gelinen noktada çok sorun değil. Olabilir olmuyorsa yaapcak bişey yok..

Ancak o stat yıkılmasın.. Orası tarihi bir müze gibi kalsın. İnönü Stadyumu o bölgeye inanılmaz yakışıyor. İstanbulun tarihi yapısına uyan en güzel yerlerden birisini böyle hemen devletin gözden çıkarması insanı üzüyor.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Bari başka bahane bulsunlar ya. Göz var nizam var.

Ben çıkmayız tarzı şeylere gülüp geçiyorum. Ülkede neleri neleri değiştirdiler kimse bir şey diyemedi. Diyenlerin sesi kesildi. Bir stat mı yıkamayacaklar? Müze olarak kalma olayıda olmaz. Bir Amerikana falan sağlam paraya satarlar orayı lüks bir otel falan yaparlar. Bir kaç seneye bazı şeyler değişmezse olacaklar bence aynen bu şekilde. Kimse bu olanlardan şikayetçi olmadığına göre daha doğrusu yeterli çoğunluk bu olanlardan şikayetçi olmadığına göre bekleyip görmekten başka çare yok.

El Maestro

İşin üzücü yanıda anca böyle sanaldan tepkiler veriliyor en fazla 2 maçta ertuğrul stad kayıyor vs .. eğer gerçekten bu tarihi yapı ve semt kültürü yaşatılmak isteniyorsa büyük bir tepki şart .. Ama ben bu potansiyeli şu anda hiç göremiyorum ..

Geçen sene Bizans sarayının kalıntılarının olduğu yerde kalıntılar temizlenip otel yapılmış .. Adamlığını siz düşünün artık bu herifin orasıda ayrı mevzu ..

Kendi çıkarlarına uygun olmayan hiç birşeye eyvallah demez bu adamlar ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Başka bir yere stat yapılsın tepkiler kalmaz..

AliSamiyeni terketti Galatasaray

Kim şimdi imrenmiyor Telekom Arenaya..

Gerçekler var yani..

Ayrıca hiç bir getiisi olmayan stat yapılmasınada ben halen karşıyım..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Aslında herkes biliyor bu stadın elimizden gideceğini. Sadece kendilerini kandırıyorlar.

Brestgerfich

Küfrettirecekler illa ki.
Şu adamları sevmem günahımı sevdiğim, sokak köpeklerini sevdiğim kadar.

3 kuruşluk rant için kişiliklerini satan nanamuslular!
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Banucan

bu yaptıkları herkese hakaret öncelikle Atatürk'e
dolmabahçede Atatürk'ün en sevdiği şeylerden biri ordaki stad idi
stad a restorasyon izni verilip Beşiktaş orda devam etmeli çok net
eğer tarihi dokuyu göz estetiğini bozuyor diyorlarsa önce oteller yıkılsın!
işlerine geldimi ormanları yakan doğayı mahveden tarihi yok eden insanlar işlerine gelmedimi nasılda farklılaşıyor hayret!
FEDA

keskinli

istir kisinin aynasi,lafla peynir gemisi yürümez
simdi cikip desekki,haziranda büyük tepki yürüyüsü var bakan günaya veya hükümete veyada devlete karsi kac kisi imkanlarini zorlayipta o yürüyüse gelir aceba?
besiktaslilar arasinda oylama yapilsa inönü stadimi,yoksa yeni 60 bin kisilik stadmi diye sonuc ne olur aceba?
bi soru sorsak besiktaslilara pascalmi sametmi diye,ne sonuc cikar aceba?
her isi baskasina biraktigimizdan,degerlerimizin ne oldugunu sasirdigimizdan,her ne kadar aciktan söylememesekte tavirlarimizdan basarinin her seyden daha önemli oldugunu gösterdigimizden cok seyler kaybediyoruz

vurdumduymazlikla bir yere varilmaz,taraftar olarak bizlerde bi seyler yapmaliyiz
cok büyük bi direnis gösterebilsek,bir günde yüzbinleri sokaga dökebilsek,telefonlari kilitlesek,internet sayfalarini devirsek,bakanliga verilen dilekcelerle bakanligi felc etsek mutlaka amacimiza ulasabiliriz
aslinda cevre bakaninin söylediklerini cürütmek cok zor olmasa gerek.bu ülkede bagimsiz  jeologlar,mimarlar var.bi arastirma yaptirisin genis kapsamli gercekleri su yüzüne cikarirsin.
he baktin sonuclar aleyhimize gelisiyor,o cevrede sonradan yapilan binalarin verdigi zararida ortaya cikarip bunuda halkimizla paylasarak kamu yararina is yapmis oluruz
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

DIABLO

Ahmet abi senin dediklerini bu ülkede gerçekleştirmek çok zor en basit örneği vereyim benzine her hafta zam geliyor kimin sesi çıkıyor ???
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

NoPasaran

Besiktas taraftarinin oyle bir gucu yok.

Sike olaylarindaa hersey belli oldu..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

vurup kirmadan,kamu malina zarar vermeden sessiz sedasiz 100 000 besiktasliyi toplayabilsek bir alana ödleri kopar sorumlularin
milyonlarca taraftari olan bi camianin böyle önemli bi konuda bu kadar kisi toplayabilmesi zor olmamali
maalesef herkes böyle bi dayanismayi hep baskalarindan bekledigi icin organize olamiyoruz
davamiza sahip cikmakta samimiysek,100 bin kisiyi toplamak cok kolay
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Maestro

Eğer bu iş için tam olarak karar alınıp olay ciddiye binerse, çarşı gerçekleştirmese bile ( ki bence gerçekleştirirler) illaki büyük protestoların olacağına eminim ..

Eskisi gibi değiliz kabul ancak,

O kadarda değil, daha ölmedik ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~