Ana Menü

Higuita futbola döndü

Başlatan carlito1903, Şubat 18, 2008, 22:49:19

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Futbol dünyasının en renkli karekterlerinden biri olan Kolombiyalı kaleci Rene Higuita, 41 yaşında yeşil sahalara döndü. Higuita, futbola başladığı Deportivo Rionegro ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yaptığı kurtarışlardan çok, dünya futboluna kazandırdığı "akrep vuruşu" ile ünlenen kolombiyalı kaleci rene higuita, 41 yaşında futbola döndü.

Doğduğu şehir Medellin'in 2. Lig'teki ekibi Deportivo Rionegro ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Higuita, takımın 1.  Lig'e çıkması için mücadele edecek.

Higuita, "Bunu dönüş olarak adlandırmayalım, kariyerime devam ediyorum. Medya 30 yaşına gelen futbolculara yaşlı damgası vurmayı çok seviyor. Ben 40 yaşındaki bir futbolcunun da en iyisini yapabileceğini göstermek istiyorum. Eğer milli takımdan teklif gelirse tabi ki seve seve oynarım" diye konuştu.

23 yıllık futbol kariyerinin büyük bölümünde formasını giydiği Atletico Nacional ile büyük başarılar elde eden Rene Higuita, 37'si penaltıdan olmak üzere kariyerinde 41 gole imza attı.

Deneyimli kaleci dünya çapındaki şöhretini ise, 1995 yılında Wembley'de yaptığı ve sonrasında "akrep vuruşu" olarak adlandırdığı akrobatik harekete borçlu.

İşte o meşhur hareket:

http://www.youtube.com/watch?v=yILDiU859FU

keskinli

kaleciliginden daha cok topla rakip kaleye gitmeleriyle anilan bi kaleci
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

MeLo

Ya ne işin var bu yaşta ?
Git evine otur :)
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

kara kalem

'siz maçtan önce 'alkol içmeyin' diyorsunuz,
ben maça koko çekerek çıkıyordum. n'oluyor lan, !'
diyerek kafa yapıcı maddelerin futbolda etkisini göstermek amacıyla mıdır bilinmez ama
higuita abimiz memleketi Medellin'in 2. Lig'teki ekibi Deportivo Rionegro ile 1 yıllık sözleşme imzalamış.

37'si penaltıdan olmak üzere toplamda 41 golü olan abimiz başlığa fazlası ile layık görülmüştür.
kalem sana akan, kara senin sevdan.