Ana Menü

Nobre... Milli Takım

Başlatan onaT, Ocak 28, 2008, 22:37:29

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onaT

ligtv.com.tr:

Türk vatandaşlığına geçen Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Mert Nobre, Türk Milli Takımı'na hizmet etmek istediğini söyledi.

Nobre, uzun yıllardır Türkiye'de olduğunu belirterek, "Türkiye'yi çok seviyorum. Burası da asıl vatanım Brezilya gibi. Tam bir Türk hayranıyım. Dolayısıyla Türk Milli Takımı'nda sevdiğim insanlara hizmet etmek isterim. Performansım yükseliyor. Terim'in gözü önünde olmak istiyorum, umarım milli takıma seçilirim" diye konuştu. Geçen sezon Türk vatandaşlığına geçen Nobre, Brezilya'da Türk olmasını nasıl karşıladıkları sorusuna ise "Vatandaşlığını değiştiren birçok futbolcu arkadaşım var. Öncelikle kimse bana karşı olumsuz bir harekette bulunmadı. Normal karşıladılar ve tebrik ettiler" diye yanıt verdi.

"ŞAMPİYONLUĞU ÇOK İSTİYORUZ"
Nobre, bu sezon takım olarak şampiyonluğa çok inandıklarını dile getirerek, "Bir takımın şampiyon olması için bütün bireylerinin şampiyonluğu düşünmesi ve istemesi lazım. Uzun süredir bütün takım arkadaşlarım da şampiyonluğun hayalini kuruyor. Yani takım olarak şampiyonluğu çok istiyoruz ve bu da bizi sene sonunda hedefe götürecek diye düşünüyorum" dedi. Son haftalarda yükselen performansını devam ettirmek istediğini kaydeden Nobre, "Gollerimin devamını getirmek istiyorum. Bundan sonraki maçlarda da hocam görev verirse elimden gelenin en iyisini yaparak gollerime devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Nobre, gollerinin büyük bir bölümünü maçların ikinci yarılarında atmasının nedeninin sorulması üzerine de "Ben her zaman gol atmak için mücadele ederim ama hiçbir zaman (ilk yarı atmayım, ikinci yarı atayım) gibi bir düşüncem olmadı. Demek ki ilk yarıda gelmeyen pozisyonlar ikinci yarıda gelmiş. Garip bir durum ama oldukça ilginç bir tesadüf" diye yorum yaptı.
Turkcell Süper Lig'in 17. haftasındaki Vestel Manisaspor maçına gözlükle çıktığının, ama daha sonra bunu kullanmadığının hatırlatılması üzerine de Nobre, "Bir daha gözlükle oynamamayı temenni ediyorum. Gözlüğün camları buğulandı. Görmeyen futbolcu nasıl futbol oynasın" dedi.
Nobre, kitap okumayı çok sevdiğini, en sevdiği yazarın ise Paulo Coelho olduğunu da dile getirdi.

carlito1903

Yok artık o kadar da değil,Nobre'ye gelene kadar kimler var....

husoeagle

akbaba71

Forvetlerimizin performanslarına bakınca yeri garanti olan tek isim Nihat bence 2.forvet için sezon sonuna kadar bir mucadele olucak kim daha iyi durumda avrupa şampiyonasında o oynar
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

husoeagle

nihat- ümit karan- gökhan ünal- semih- ve aklıma gelmeyen diğerleri bunlar varken nobreye gerek yok

Adriano

Mehmet Yıldız ve Halil Altıntop'ta zorlayabilir..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

carlito1903

Fatih Tekke de var,yani Nobre'ye gelene kadar 7  8  tane adam var Milli Takımda forvet oynayacak...

husoeagle

hakan şükürün bile ihtimali var ;D ;D

akbaba71

Aday kadroda tahminen 4 veya forvet olur nihat ve halil altıntopun yeri bence garanti diğer 2 forvette semih ve gokhan unal olur eğer 5.bi forvet olursa bu da mehmet yıldız olur
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

eyup1903

nobre bu formunu sürdürürse alınması lazım

çünkü milli takımda onu besleyecek adam çok

husoeagle

eyüp yukarda saydığımız isimlerde en az nobre kadar başarılı olur forvette o yüzden elimizde varken nobreye gerek yok

carsi52

Nobreye kadar bir sürü futboLcu var o böLgede oynayabiLecek.Hem istemem Türk milli takımında oynamasını.
AureLio'ya ne kadar karşı çıktıysam Nobreyede çıkarım.
Bölünür senin için uykular!

pascalyptica

hepsine tamam da semih kim ya.. fenerde balıyla götürüyo işi milli maçta gördük semihi gezindi durdu sadece..

nobre konusuna gelince nihatın yanına farklı tipte bi adam lazım.. savaşan biri.. bundan dolayı nobre ddüşünülebilir..
Sonunda Nouma olmayan Pascal üçgeninden bi' hayır gelmez..