Ana Menü

Hidayet Türkoğlu Haftanın Oyuncusu

Başlatan akbaba71, Ocak 28, 2008, 22:08:38

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

NBA'de haftanın oyuncuları açıklandı. Temsilcimiz Hidayet Türkoğlu Doğu Konferansı'nda haftanın oyuncusu olma gururunu yaşadı.

Hidayet, Orlando'nun 3-1'le kapadığı haftada 25.5 sayı ile oynarken %49.2 şut isabeti ve %50 üç sayı isabetiyle oynadı.

Batı'da ise haftanın oyuncusu Minnesota Timberwolves'dan Al Jefferson oldu. Al-Jeff, Wolves'ın 3-1'lik haftasında 28.8 sayı-12.8 ribaunt yaptı.

"Oyum Hido'ya"
NBA'de Pazar gecesi Amway Arena'da, ligin en yüksek galibiyet yüzdesine sahip takımı Boston Celtics'i ağırlayan Orlando Magic'te, kaydettiği inanılmaz üçlükle galibiyeti getiren Hidayet Türkoğlu günün adamı olmuş durumda.

NBA kariyerinin en iyi sezonunu geçiren, birçok maçta takımının en önemli hücum silahı olan ve kritik anlarda sorumluluk almaktan çekinmeyen Hido artık Florida ekibinin vazgeçilmez oyuncularının başında gösteriliyor. ABD medyasında ise Hido'nun All-Star'da olması gerektiği şeklindeki görüşler azımsanmayacak kadar artıyor.

Head coachların oylarıyla belirlenecek All-Star yedekleri konusunda Boston Celtics head coachu Doc Rivers da Magic maçı öncesi bu konuda görüş belirtti. Aynı zamanda New Orleans'taki organizasyonda Doğu Karmasının head coachluğunu yapacak olan Rivers, oyunu Hidayet'e vereceğini ifade etti. **

Galibiyeti getiren üçlük baskette Hidayet'i savunmakla görevlendirilen aynı zamanda All-Star oylamasında milli oyuncumuzun en ciddi rakipleri arasında yer alan Celtics kaptanı Paul Pierce ise "Çok iyi savunma yaptığımı düşünüyordum. İçeri penetre etmesini engelledim ancak çok zor bir şutu potadan geçirdi." dedi.

Bu sezon Magic'in son çeyreklerdeki en skorer ismi olan ve bu yönüyle kendisine "Bay 4. Çeyrek" lakabı takılan Hido, 2007-2008 sezonunda şu ana kadar kaydettiği 887 sayının 274'ünü son çeyrekte kaydetti.

** All-Star yedekleri için yapılan oylamada head coachlar, kurallar gereği yönettikleri takımlardan ve takımlarının olmadığı konferanstan bir oyuncu için oy veremiyor.
28.01.2008   

Kaynak : Sporx.com

oylama başlamadan ilk oyunu aldı hidayet :D
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

RCA

süper hadi hedo arkandayız ;D çok sevindim..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

carlito1903

Ben inanıyorum Hidayet'in All Star olacağına,olmaması çok saçma olur bence takımın en kilit oyuncusu....

carsi52

BaşarıLarının devamını diLerim.
Bölünür senin için uykular!

akbaba71

akbaba71

Hidayet'e bir gurur daha!
NBA'deki temsilcilerimizden Hidayet Türkoğlu, takımının 28 Ocak ile 3 Şubat arası oynadığı maçlarda gösterdiği performans nedeniyle Doğu Konferası'nda 'Haftanın Oyuncusu' seçildi.

Ardarda ikinci kez bu ödüle layık görülen Hidayet Türkoğlu, takımının 3 maçını da kazandığı haftada 24.3 sayı ortalaması, 8 ribaunt ortalaması ve 6.3 asist ortalamasıyla oynadı. 2 Şubat'ta takımının Indiana Pacers'ı 121-115 yendiği maçta 8 asist yapan 'Hido' sezonun en yüksek sayısına ulaşmıştı.

Hidayet Türkoğlu'lu Orlando Magic, Güneydoğu grubunda 31 galibiyet, 18 yenilgi aldı.

İşte Hidayet'e ikinci kez 'Haftanın Oyuncusu' ödülünü getiren performansı:

30 Ocak:
Orlando 107-91 Miami: 27 sayı, 12 ribaunt ve 5 asist
1 Şubat:
Orlando 108-106 Philadelphia: 23 sayı, 7 ribaunt ve 6 asist
2 Şubat:
Orlando 121-115 Indiana: 23 sayı, 7 ribaunt ve 8 asist

NBA'deki temsilcilerimizden Mehmet Okur da daha önce bu ödüle layık görülmüştü.

carlito1903

Gerçekten çok formda son haftalarda, bu performansına rağmen neden All Star olamıyor anlamıyorum,Doğu Konferansında mevkisinin en iyilerinden...

akbaba71

nba.com da sonuçlar acıklandığından beri doğuda hidonun batıda da baron davisin secilememesinin haksızlık oldugu yazılıyor secimlerden sonra chris bosha sordular kim secilmeliydi direk hido dedi secilmeyi sonuna kadar hak etti ama olmadı sağlık olsun ne diyelim

alper_1903

helal olsun arkadas

seneye insallah all-star bu cikisi devam ettirirse
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...