Ana Menü

All-Star beşleri açıklandı

Başlatan akbaba71, Ocak 25, 2008, 08:53:33

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

New Orleans'ta 17 Şubat'ta yapılacak ve NTV'den canlı olarak yayınlanacak NBA All-Star maçının oylamaları sona erdi. Yapılan oylama sonucunda en fazla oy alan oyuncular açıklandı ve Batı ile Doğu takımlarının ilk beşleri belli oldu.

Taraftarların internet üzerinden verdikleri oylara göre, Doğu Konferansı takımı Dwyane Wade (Miami), Jason Kidd (New Jersey), LeBron James (Cleveland), Kevin Garnett (Boston) ve Dwight Howard (Orlando),
Batı Konferansı ekibi ise Kobe Bryant (Lakers), Allen Iverson (Denver), Kevin Garnett (Minnesota), Tim Duncan (San Antonio) ve Yao Ming (Houston) isimlerinden oluşacak.

Karşılaşmada yer alacak diğer 14 oyuncu ise, ligde görev yapan 30 takım antrenörün oylarıyla netlik kazanacak.

All-Star karşılaşması dışında New Orleans'taki etkinliklerde, çaylaklar ile ikinci yılını geçiren oyuncular maçı, yetenek yarışması ve smaç yarışması da yapılacak.

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carlito1903

Yao Ming'in her sene ilk 5 başlamasına gıcık oluyorum!!!!!!!

özLemTA

kesinLikLe kaçıRmam bu yıL (:
izLenmeye değeR göRseL şöLen yani.. :)
git ona git benden seLam söyLe..
aRamasın aRtık hiç beni öyLe,
git ona git benden seLam söyLe,
son pişmanLık fayda etmez git ona söyLeee !!! ;)

alper_1903

Alıntı yapılan: carlito1903 - Ocak 25, 2008, 22:03:22
Yao Ming'in her sene ilk 5 başlamasına gıcık oluyorum!!!!!!!
normaldir ya baksana dünyada kac tane cinli var :D
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

levent1903

Alıntı yapılan: akbaba71 - Ocak 25, 2008, 08:53:33

Taraftarların internet üzerinden verdikleri oylara göre, Doğu Konferansı takımı Dwyane Wade (Miami), Jason Kidd (New Jersey), LeBron James (Cleveland), Kevin Garnett (Boston) ve Dwight Howard (Orlando),
Batı Konferansı ekibi ise Kobe Bryant (Lakers), Allen Iverson (Denver), Kevin Garnett (Minnesota), Tim Duncan (San Antonio) ve Yao Ming (Houston) isimlerinden oluşacak.

bu isimlere hic sasirmadim - senelerden beri süper performansla oynuyorlar...
diger isimlerde mutlaka dirk nowitzki ( dallas ) ve tony parker ( san antonio ) olacaktir  --
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.