Ana Menü

Golü attı, şortu kaybetti !!!

Başlatan MeLo, Ocak 21, 2008, 17:06:04

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MeLo

Göztepe-Şirinyer maçının 3. dakikasında takımını öne geçiren golü kaydeden Sergio, gol sevincini tel örgülere tırmanıp taraftarlarla paylaşmak isteyince sıkıntılı anlar yaşadı.Alsancak Stadı'ndaki maçta Göztepe, Şirinyerspor'u Brezilyalı Sergio'nun attığı gollerle 3-1 yenerken ilginç görüntüler yaşandı. Gol perdesini 3. dakikada açan Sergio, sevinçle tel örgülere tırmandı. Arkadan gelen ve gol sevincine ortak olmak isteyen Cihan'ın çekmesi sonucu Brezilyalı futbolcunun şortu aşağıya inerken Brezilyalı oyuncu şortunu güçlükle topladı.
:hayde :hayde :hayde
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

Delirdik

'atmaz oLaydım' demiştir herhaLde :)
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

yuNuS1903

[KralKartal]

-Yanlış yere konu açmak, konuya gereksiz mesaj atmak,gereksiz Alinti[quote ] yapmak, mesaj sayısını yükseltici mesajlar yazmak , sadece smiley ile mesajlara cevap vermek gibi forum düzenini bozan her türlü mesaj önce uyarı cezası daha sonrasında minimum 3 gün nopost ile cezalandirilacaktir..  Bunlarin tekrari halinda forum yönetiminin verecegi karar üzerine cezalar arttirilacaktir.

bu kurala bir cok uyemiz uymamakta maalesef... Biraz daha dikkat edersek, forumda okunacak YAZILARDA cogalir..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

:ahaha :ahaha geçmiş oLsun çok acı bir durum ;D ;D
Bölünür senin için uykular!

Adriano

Ben olsam oyundan alınmak isterdim ;D
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

kara kalem

kalecinin golde ki hatasi büyükse motivasyonunu bozmak acisindan farkli bi' gülme yontemi denemis olabilir.
kalem sana akan, kara senin sevdan.

Guti ORÇ.

pisman olmuştur gol atacağına...

carlito1903

Şimdi Sergio Cihan'ın gol atmasını bekliyodur şortunu indirmek için... ;D
Cihanın yerinde olsam kendime dikkat ederdim bundan sonra... ;D

Non Mollare Mai

Maçtaydım. Gülmekten geberdi millet :D
edit

Anarchy*

oLan oLmus ya ;D
Yapacak bısey yok.